Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 29 octombrie 2013

Scrisoare deschisa catre alesii locali

Imi este foarte greu sa concep aceasta scrisoare la modul serios si care sa nu tradeze nici un fel de ironie, respectiv pamflet, iar daca pe alocuri simtiti vreo urma de ironie, imi cer scuze si va rog sa o puneti pe seama unui defect profesional. Doar cateva cuvinte o sa va scriu ca sa nu va obosesc mintea voastra mult prea indelung ocupata cu treburile administrative ale orasului, cu rolul de surdo-muti in piesa de teatru pe care mimati ca o jucati.


Stimabililor, dati-mi voie!M-am gandit ca daca tot nu prea folositi la nimic in acel consiliu local - parerea mea si a altora care observam derapajul si hotararile aberante pe care le luati in detrimentul cetateanului - si doriti doar sa va rotunjiti pe alocuri venitul, cu o indemnizatie de sedinta in care sa nu deranjati pe nimeni, ar fi mai nimerit sa va postati CV-urile, sa va scrieti rapoartele anuale obligatorii pe site-ul oficial. Cand intrati pe net din sala de sedinte, ar fi mai indicat sa corespondati cu societatea civila si sa incercati (cel putin de ochii opiniei publice) sa le rezolvati problemele. Probleme catre treneaza in coada de peste de peste 23 de ani. Incercati sa fiti voi primii care sa rezolvati unele probleme cu care se confrunta comunitatea. Stiu, asta nu aduce nici un beneficiu portofelului vostru foarte incapator, dar cel putin veti ramane in "anal..ele" istoriei fagarasene ca niste pionieri multicolori. Teatrul de papusi legate cu ata  nu mai este de actualitate, asa ca, incercati sa dati viata piesei de teatru in care jucati. Aveti toate elementele necesare si fonduri astronomice din taxele si impozitele pe care le strangeti, dar si anumite resurse puse cu mare marinime la dispozitie de catre regizorul judetean, Baronul Galben.

PS:  Scumpii mei alesi locali - foarte scumpi la punga si nefolositori - incercati sa va faceti utili societatii, sa deveniti mai cinstiti si draguti, ca mascarici ati fost destul.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...