Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 18 octombrie 2013

Primaria lor, orasul lor,spaga lor...toate sunt galben color

De cand s-au instalat in fruntea administratiei locale, totul a devenit galben palid si bolnav. Deh, poate ca s-au molipsit de la predecesorii si astfel s-au imbolnavit de incompetenta cronica, spaga acuta si au simtul dezvoltat al posesiei. Astfel, totul a devenit al lor : Primaria, Spitalul, Ecotermul, Apa canal, Salco Serv, Cetatea, dar si alte institutii au devenit un fel de proprietate privata a actualilor edili. Pana si masina de serviciu a primarului - noroc ca nu a fost cumparata in mandatul liberal ca si asta era galbena- a devenit un fel de bun privat.

Imi vin in minte multe lucruri si nici nu stiu cu care sa incep si cu care sa termin. O sa si argumentez de ce  ma simt agasat de sagetile astea penale, ca nu ma pot chiar abtine sa tac, cand vad atata nesimtire, lipsa de respect fata de tot ce ne inconjoara, fata de cetateni si bunul obstei. Un oarecare ins, nu dam nume ca-i facem imbecilului publicitate - iar asta costa,mai ales la unele ziare locale de o anumita culoare bolnavicioasa-  arunca o vorba printre dinti : "Ai idee, pe cine instalam la ... ? Ca doar controlam tot orasul.. Primaria este a noastra in totalitate.,avem primarul, vicele si majoritatea consilierilor". Sincer, la auzul acestor vorbe am ramas fara cuvinte. Imi venea sa-i dau doua palme si sa-l trimit la origini. Auzi la ei, ale lor ?

Taina:
Mai, bag seama ca statul prea mult pe un fotoliu al unei institutii se pare ca dauneaza grav sanatatii mintale. Unii, se cred zei nemuritori ! Sa-mi fie cu iertare, dar eu stiam ca institutia aceasta este publica si apartine fagarasenilor. Nu, unui partid politic sau unui personaj. Ma baieti : voi confundati marfa cu ambalajul!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...