Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 22 octombrie 2013

Primaria Fagaras are un site de tot rahatul

Site-ul administratiei publice fagarasene are un continut rudimentar, greu de accesat si mai contine si date eronate sau neactualizate. Gasesti doar articole copiate din textele de lege, de parca administratorul acestui site este un copil de clasa a doua care stie cel mult sa copieze niste date cu copy-paste. Sau poate ca nu se pricepe? Sau poate ca nu are permisiunea sefilor din administratie sa lucreze si doar incaseaza banii pentru acest lucru?

Acest site al Primariei Fagaras, se claseaza destul de prost la capitolul comunicarii cu cetatenii in mediul online. Mai mult decat atat, trebuie sa te loghezi si sa ai un cont, daca vrei sa lasi un comentariu. Ohoohoo, cate comentarii si urari de bine sau trimiteri in origini ar fi primit alesii de la fagaraseni, daca nu exista acesata restrictionare. Da, asta-i treaba! Au gasit aceasta modalitate ca sa se ascunda in spatele acestei metode. Asa cum am mai spus, este un web-design greoi si invechit, cu rubrici care te baga in ceata, in loc sa te dumireasca, iar anumite informatii sunt aproape inaccesibile publicului larg. Motorul de cautare al site-ului nu este de nici un folos, iar navigarea este greoaie si pentru internautii experimentati.

In privinta proiectelor de hotarare ale Consiliului Local Municipal, situatia este la fel de ambigua ca si functionarea intregului site. Cateva dintre acestea sunt postate pentru a fi analizate de cei interesati, iar gestionarea lor in timp, lasa de dorit. Cu alte cuvinte, destul de dificil pentru a fi urmarite si analizate de catre un cetatean obisnuit. La capitolul minusuri, trebuie spus ca nu exista o rubrica dedicata raportului de activitate al institutiei. Alesii locali nu au trecut nimic la capitolul "Declaratii de interese".

Taina:
Doar cei care au ceva de ascuns si incapabilii nu isi completeaza raportul de activitate si declaratiile de interese. Pai, cum sa scrie primarul ca este in conflict de interese si ca incaseaza inca o leafa de la Apa Canal Sibiu? Mai sunt si altii care au ceva de ascuns? Dar ANI, ce zice?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...