Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 10 octombrie 2013

Municipiul Fagaras: lucrari neterminate si debandada

La nivel declarativ, municipiul nostru duduie de "investitii" si locuri de munca, de strazi asfaltate, parcuri frumoase si fara numar, lacul este plin de lebede(era sa scriu cotcodaci galbeni) dar si de brotaci, infrastructura este cea mai moderna din UE, strazile sunt luminate si ziua- ca sa nu cadeti in gropile din asfalt sau craterele de pe sosele. Cel putin, asta sustin cei din administratia locala. Atunci, de ce mama supararii s-a depopulat Fagarasul? De ce a plecat toata populatia activa ? Raspuns: Ca e galbena spre maro, situatia!!!Din pacate, situatia este dezastruoasa si municipiul nostru nu a reusit niciodata sa se ridice mai sus de rangul unui targ. Strazile arata ca si acum 100 de ani, farmecul burgului a disparut, situatia parcurilor si zonelor verzi este catastrofala, admisistratia galbena este una de-a dreptul INCOMPETENTA, CORUPTA si PeNaLa.  Ei, na! Poate ca nu pricepem noi "po pulimea" din strada, cat de bine o ducem. Doar, suntem un municipiu european si avem drepturi, cica, pe hartie si doar la nivel declarativ. Faptic, nu ne intreaba nimeni, de nimic. Adicatelea, pentru galbenii din primarie, situatia este benefica, ei au locuri caldute, nevestele la fel, amantele si-au gasit si ele locuri galbene bine pozitionate - ohoohoo si cat de bine se pozitioneaza unele! Pana si masinaria de asfaltat are culoarea galbena in Fagaras, dupa cum se observa si in poza. Clar ca si Primaria Fagaras este vopsita in culoarea galben turbat. Oare si hartia igienica este galbena?


Dinspre primarie razbat semnale ca in perioada urmatoare,  pana la primavara, strazile raman neterminate, adica tot fara asfalt, ca in evul mediu. Asa au fost lasat de circa un an de zile, de "maretii LIBERALI" care nu s-au inteles la comision cu firmele care efectuau aceste lucrari. ( am mai scris despre subiectul strazilor neasfaltate si in : Rocada primarilor n-a adus beneficii Fagarasului ) Ce sa o mai tot lungim, fagarasenii si-au dat seama de hotiile administratiei locale, minciunile primarului si viceprimarului, aburelile consilierilor avizi si slugarnici. Asa ca, s-au obisnuit cu lucrari nefinalizate, trotuare decopertate si cu maldare de nisip pe ele, parcari neterminate, cratere si gropi, mai rau ca in catunele uitate de lume.


Taina:
Indiscutabil, actuala conducere liberala, compusa din copii imaturi, este cea mai slaba, incompetenta, corupta si fara performante din cate s-au perindat pana acuma prin Fagaras. Culmea, laudacii din apanajul acestor impostori, cotcodacii de serviciu, trantorii din CL, sunt primii care deschid pliscul si ridica piatra.  

Un comentariu :

  1. :)) vorbesti ca Baki si al ei "Momitor". Fagarasenii spun, fagarasenii s-au saturat, fagarasenii si-au dat seama etc...
    Dar care sunt acei fagaraseni? stai tu de vorba cu ei? faci tu sondaje de opinie? pe toata lumea nu poti multumi niciodata. posibil tu sa fi unul dintre ei sau posibil ca tu sa fi anti PNL pentru ca faci parte din alt partid. Altfel nu pot explica ceea ce faci. La fel cum tu acuzi si jignesti inclusiv persoane pe care nu le cunosti si nu ai stat nici macar 5 minute de vorba cu vreunul dintre cei pe care ii acuzi si nu numai sa stai de vorba dar sa mai si intelegi despre ce e vorba... poti fi si tu acuzat de pupincurism sau cotcodac de serviciu pentru cineva. ti-am mai zis de calitatea posturilor si pacat ca specificul continutului s-a schimbat. stiu ca scri despre ce vrei, doar e blogul tau... dar informeaza nu mai dezinforma.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...