Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 14 octombrie 2013

Menaje a trois in curvasaria politica din Fagaras

Ca politica si mai ales politicienii sunt niste curve penale, este o certitudine. Cel mai bine se observa acest lucru in curvasaria celor trei formatiuni politice care au intrat in stabilimentul CL, sperand sa obtina placere si satisfactie maxima. Acuma, este de la sine inteles ca un"menaje a trois" se consuma de obicei in trei, dupa cum arata si numele, de comun acord. De obicei, cuplul mai invita o persoana care joaca rolul curvei.

Este greu de precizat in aceasta situatie cine isi asuma rolul curvei si cine formeaza cuplul! Atata timp cat marioneta galbena si-a luat de soata pe o perioada determinata o fetiscana minora(PC-ul) dar facea amor nebun cu nabadaioasa rosie cu care se intalnea pe ascuns,nu este foarte clar cine pe cine insala. Mda, dar nu s-au inteles la procente si impartitul darului. Sigur, pentru linistea si bunastarea stabilimentului, s-au facut aranjamente si orgii cu toate partidele.

Am vazut cum nabadaioasa rosie si-a dorit rolul de calaret in 2012, la alegerile pentru fotoliul de primar, desi a pierdut toate alegerile la care a participat, cazand astfel in dizgratia amantului galben.  Bine, pretendeti au fost mai muti, secundul gaben isi dorea si el o portie de calarie, cochetand cu mai multe metrese din alte posibile partidulete fara importanta, dar cu speranta ca astfel, isi asigura majoritatea necesara in bordel. Incercari de mariaj si"menaje a trois" s-au vazut si in separeurile laturalnice, acolo unde se curtau anumiti amorezi(PRM,PPDD,Verzii, PNTCD,etc).

Pe masura ce se apropie primul examen oral, cel al parlamentarelor, nabadaiosii amanti, incep sa isi atraga cat mai multe amante/amanti sub plapumioara. Este clar ca cineva trebuie sa isi asume si rolul curvei, sau macar sa accepte perversitatile de sub plapumioara, sa stea capra, ca sa sara tapul cat mai sus cu putinta. Sus, sus, sus, la munte sus, unde-s curvele de plush...

 Acuma, fiecare trage plapuma sa-l acopere cat mai bine, sa nu se tavaleasca in zadar, ci cu interes, se stie. Eu sunt tare curios, de data aceasta, cine are rolul caprei? Dupa cum vad agitatia in sectorul galben, prin "organul de presa leberal" care se da de ceasul mortii sa convinga ca galbenul palid si cirozat este un fel de roz , am impresia ca o sa isi asume rolul de curva si astfel sa isi indeplineasca target-ul impus de baroni: Stati si capra, doar sa iesiti invingatori. Ceva aranjamente si semnale de sustinere pe sub masa si la colt de strada, in intuneric, dau si cateva surate din suita nabadaioasei rosii, care coheteaza de ceva vreme cu amorezul galben. Asa cum au tradat predecesoarele ( citeste ex-consilierii tradatori din PSD) care s-au alaturat amantului pentru o ciosvarta aruncata in sila dupa festinul organizat la marea orgie politica.

Taina:
Sistemul actual este infestat de curvasaria politrucilor, purtatori de"boli venerice" cu grad mare de risc pentru populatie. Recomand protejarea populatiei la contactul cu acesti reprezentanti politici, antibiotice puternice si clatirea cavitatii bucale cu alcool. Evitati anumite pozitii, indeosebi aplecatul dupa ceva, ca riscati sa fiti calariti. Nu ramaneti nici cu gura cascata ca la dentist, evitati examenele orale pe care le organizeaza politrucii, ca astia se dedau si la perversitati.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...