Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 2 octombrie 2013

Lipsa rapoartelor de activitate ale alesilor locali : Incompetenta sau nesimtire ?

Incompetenta cronica generalizata a consilierilor din CL si incapacitatea de a-si scrie rapoartele anuale OBLIGATORII conform Legii 215/2002 este o regula a administratiei locale, nu o exceptie.  Facand o scurta cautare pe site-ul Primariei Fagaras, descoperi ca rubrica “Raport activitate” lipseste cu desavarsire. Am cautat cu disperare , insa asa cum descriam si acum mai bine de o luna, site-ul este greoi si inutil cetateanului de rand, dar si foarte prost administrat. Cu date incomplete si neactualizat. Il platiti degeaba pe cel care se ocupa de site!

Revenind la subiectul articolului, dupa o atenta monitorizare descoperim ca din multitudinea de alesi, doar primarul a catadicsit sa scrie un raport de activitate, dar si acesta este din legislature trecuta 2008-2012 si pe o perioada de 4 ani, fara data de inregistrare, stampila. Viceprimarul, secretarul si consilierii : LIPSA  RAPORT ACTIVITATE. Deducem ca atat primarul,vicele cat si consilierii locali, fie n-au lucrat in perioada 2012-2013, fie tin totul la secret, ceea ce contravine legii. Tragem concluzia amara , ca desi am mai scris un articol referitor la respectarea Legii 215/2002 cu privire la OBLIGATIVITATEA de a depune rapoartele de activitate ANUAL,  acesti putoi nici macar nu se sinchisesc sa isi justifice sau macar sa mimeze ca isi fac datoria. Pentru ce-i mai platim ?

Ceea ce deranjeaza cel mai mult, este faptul ca n-au nici o jena in a incasa bani publici pentru lipsa de activitate, scobit in nas, baut cafele si dormit pe scaunele din jurul mesei ovale unde se intalnesc ca sectantii. Pentru asta-i platim din banii publici de mai bine de un an de cand s-au instalat in loje, sfidandu-ne cu nesimtirea si obarznicia lor. Vezi Doamne, ei au doar drepturi, nu si INDATORIRI! 

Taina:
Le-ar trebui doar o coala de hartie si cam un sfert de ora din timpul lor pretios pentru a-si completa raportul de activitate si astfel sa justifice banii pe care-i incaseaza lunar, din buzunarul nostru, pentru activitatea din plen- in care se presupune ca nu atipesc in sala de sedinte .

Lipsa acestor rapoarte de activitate ale alesilor locali ne arata starea de fapt si lipsa de respect fata de noi, dar si pentru functia de consilier local pe care o detin. Probabil ca in 2016 vor avea nesimtirea sa vina sa ceara un nou mandat fagarasenilor. Fara scrupule!!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...