Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 14 octombrie 2013

Insolventa Roclip Fagaras si ingineria financiara a lui Mija

Aveam si noi un producator de fulgi de cartofi, fasole si mazare in zona, dar a intrat in faliment. Cu un managment dezastruos si un actionar majoritar destul de dubios, nimeni altul decat Virgil Mija, fost presedinte al filialei PDL Fagaras, candidat la functia de primar, iar actualmente in barca PP DD, firma fagaraseana a intrat in insolventa. Ca de altfel, toate afacerile pe care le-a gestionat liderul portocaliu in zona Fagarasului. Daca la inceput si-a pierdut benzinariile, apoi cabana de la Sambata de Sus, iata ca a venit si randul Roclipului.

Cererea de insolventa a fost demarata din anul 2011, de catre Virgil Mija, actionar majoritar cu un procent de 32 , 99%, incercand sa isi salveze actiunile de mana lunga a creditorilor care l-au deposedat si de celelalte afaceri. Simtind pericolul, a incercat astfel sa isi pastreze suprematia in firma fagaraseana si sa fenteze obligativitatea impusa de Bursa de Valori. Matrapazlacul, consta in faptul ca politicianul portocaliu a jonglat cu actiunile, astfel ca nedetinand un pachet majoritar de peste 33%,nu poate fi obligat sa faca o oferta de preluare a celorlalte actiuni( 67%).

Taina: 
Mai, se spune ca tot patitul este priceput. Asa ca, vazandu-se deposedat de mai multe active, s-a pus la adapost de bratul lung al legii si creditorii flamanzi. Deocamdata!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...