Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 16 octombrie 2013

Ecoterm furnizeaza caldura cu sughitzuri iar societatea Apa Canal, inchide robinetul

Cu toate ca este in insolventa si are mai putin de 2000 de abonati, dintre care multi nu platesc factorii si nici macar nu consuma agent termica datorita plecarilor masive in strainatate, societatea si "maretii" administratori au decis sa furnizeze caldura pe sarite. Adica, unul da, altul ba. Cica, sunt blocuri unde datoriile sunt foarte mari, iar acolo cetatenii trebuie sa sughita si sa isi mai puna un fes in cap, trei perechi de ciorapi si cojocul peste plapuma.

Stau si ma intreb: cu ce sunt vinovati cei care au platit facturile lunar si au ghinionul sa locuiasca in acelasi bloc cu rau-platnicii ? De ce n-au facut contorizare individuala, pe orizontala, la fiecare palier. Exista doar un singur bloc cu astfel de contorizare, pe Campului, in rest, brambureala la comun. Fireste, asa se jumulesc fraierii platitori mult mai usor.

Nici societatea Apa Canal din Fagaras nu se lasa mai prejos, acestia inchid robinetele si furnizeaza apa cu pipeta. Astfel ca se va trece la debransarea blocurilor cu restante. Asta, dupa ce au introdus taxa pe "apa de ploaie". Asa a hotarat primarul si consilierii: sa mai introduca un bir, ca sa jumuleasca cetatenii.  Daca ar fi sport "spalatul pe maini", primarul ar fi campion la spalat putina. Stim ca este incapabil, dar sa se eschiveze de fiecare data si sa se "spele pe maini" de gasirea unor solutii la problemele fagarasenilor, este deja prea mult. Bine ca participati la trageri in poligon, ca de tras la raspundere, nu va trage nimeni. Trage-v-as sarma in nas, ca la porci.

Taina:
Siati ca exemplarele cu doua picioare care se perinda prin urbea nostra fac parte din ordinul porcinelor, rasa galbena ? 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...