Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 4 octombrie 2013

Distrugerea industriei fagarasene regizata de "Clubul Cocosatilor Politici"

S-a ales praful de industria fagaraseana, fanionul chimiei romanesti. Distrusa de cocosatii din politica impreuna cu vasalii lor autohtoni, care s-au infruptat dupa bunul lor plac. Toate aceste foste inteprinderi, sere, uzine si multe alte foste bunuri ale intregului popor si ale nimanui, unde tiganii inca mai scormonesc dupa fiare sau demonteaza instalatii acolo unde mai sunt.

Iar pentru toate acestea, nici macar un singur vinovat nu este dupa gratii. Unele dosare au fost solutionate cu NUP de catre instanta fagaraseana la comanda politica, altele inca se mai afla prin sertare prafuite si incuiate cu sapte lacate. S-a furat si cu acte si fara acte. Evident ca tunurile mari s-au dat de catre directorii impusi politic, cei care demolau sectie dupa sectie, scoteau masini intregi cu inox, cupru si altele, dar in plasa, cade plevusca. Adica, amaratii care scormonesc dupa fiare. Toti cei anchetati au gasit chichite in lege, au gasit protectie sub scutul partidului si parghiile necesare la procurorul de caz, suficient cat sa evite catusele, condamnarea.

Taina:
Ma intreb si eu ca omul, in ce parte s-or fi uitat politistii, procurorii ? Ca prin mass media citim doar de grupuri de tigani amendati pentru 3 kg de fier, de catre jandarmi. Cocosatii, cei care au bagat milioane de euro la partide si in buzunarele lor, zburda liberi. Unii dintre ei sunt "mari" politicieni sau "oameni de afaceri" care n-au timp de pierdut prin puscarii. Aferim ! 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...