Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 1 octombrie 2013

Consilierii PSD din CL sau agentii secreti in slujba liberalilor

Situatia confuza si existenta a doua tabere in organizatia fagaraseana a PSD, lipsa unui lider autentic care sa fie prezent in municipiu si nu in judet, dar si jocurile de culise locale, ne arata ca situatia este similara cu cea in care a fost debarcat Barbuti de la sefie, dar si  nesupunerea vechilor conilieri care nu l-au acceptat ca sef pe noul lider impus de catre Brasov. Asadar, cei 5 consilieri PSD-isti alesi pe lista din tabara nou infiintata si IMPUSA a lui Mihaita Popa, incep sa faca joc dublu si sa raspunda mai mult comenzilor primarului liberal, de care se agata cu disperare.

 Am mai vazut aceasta mascarada si la fostii consilieri : Dragos Vichente, primul care a taradat si nu s-a supus ordinelor,recompensat cu un post de sef in domeniul sportului de catre liberali , urmat de catre MariusTisca, cel care a primit functia de director la Ecoterm datorita jocului dublu si tradarii PSD, Lucian Cupu care nu l-a recunoscut de sef pe noul lider iar pentru nesupunere a fost mazilit de Mihaita ca era prea "vocal" si un real pericol, recompensat cu postul de presedinte in domeniul sportului(fotbal), carora li s-au adaugat si nemultumitii care au plecat s-au au fost atrasi in corabia piratilor liberali.

Acelasi scenariu se prefigureaza si in situatia de fata, datorita divizarii organizatiei municipale in doua tabere: una ideologica, formata din garda veche, cea care nu se preda invaziei de reformisti sau mai bine zis profitori adusi de catre Mihaita si, actualul SRL al slugilor. In conditiile actuale, soarta PSD este pecetluita, cu concursul celor care conduc organizatia. Dar vorbesc de cei care conduc PSD din umbra, nu cei aflati la inaintare. Deocamdata nici nu se prefigureaza un nou lider la orizont,deoarece la un partid trebuie sa aduci bani, nu sa primesti bani. Iar baronii judeteni prefera intodeauna un corupt cu bani, in detrimentul unui lider care sa coaguleze adeptii si simpatizantii in jurul lui.

Taina:
Dupa cum am afirmat si mai sus, situatia se repeta, iar actualii consilieri sau "yes-menii" de rezerva ai primarului fac joc dublu si asteapta doar momentul in care o sa tradeze si sa-si primeasca recompensa.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...