Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 8 octombrie 2013

Casa mobila tip evantai, o solutie ieftina.

Alexandru Stanila, profesor la Facultatea de Constructii din Iasi, a conceput o casa pe principiul evantaiului. Casa este portabila, extensibila, confortabila si ieftina, asa ca ideea a luat medalia de aur la un concurs de inventica.

Este vorba de un container de 6 metri lungime si 2,5 metri latime, care poate fi transportat cu un camion la destinatie. Acolo, containerul se extinde si ajunge la o suprafata de 3 – 4 ori mai mare. “Dupa cum vedeti, poate fi transportat pe o platforma de camion, se autolifteaza, se face coborarea pe platforma, se declanseaza procedura de expandare, in interior sunt pozitionate elementele de mobilier”, precizeaza profesorul.

Pretul este de sub 300 de euro pe metrul patrat. Cu cat suprafata constructiei este mai mare, cu atat pretul este mai mic. Spre exemplu, un modul de 99 de metri patrati scade sub 30.000 de euro.sursa:protv
(Sara pe Deal)

Un comentariu :

  1. mobila de lux
    RONEX Bucuresti, producator mobila de lux, stil baroc: canapele si fotolii, scaune, mese, oglinzi, mobila pentru dormitor: paturi, noptiere, mobilier pentru baruri, bufete, comode, mic mobilier.
    http://www.ronexarta.ro

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...