Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 1 octombrie 2013

ANI a mai descoperit un incompatibil făgăraşean

 Conform inspectrorilor ANI : RASALIU MARIAN IULIAN s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât, în perioada exercitarii mandatului de Senator în Parlamentul României (2008-2012), a participat la concursul organizat în data de 1 octombrie 2010 de catre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (A.P.I.A.) - Braşov, în vederea ocuparii functiei publice de conducere de şef serviciu al Serviciului Economic Recuperare Debite.

 În urma susţinerii concursului, RASALIU MARIAN IULIAN a fost declarat „admis”şi numit în funcţia publica la data de 12 octombrie 2010, pe perioada de timp nedeterminata. Ulterior, la data de 13 octombrie 2010, RASALIU MARIAN IULIAN s-a suspendat din functia publica pe durata exercitarii mandatului de senator, respectiv pâna la data de 19 decembrie 2012. La data participarii la concurs, respectiv la data ocuparii funcţiei publice de şef serviciu, acesta deţinea deja o funcţie publica – Senator în Parlamentul României.

Prin urmare, RASALIU MARIAN IULIAN s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 13.10.2010 (data suspendarii din functia publica de şef serviciu - Serviciul Economic Recuperare Debite - A.P.I.A.) – 19.12.2012 (data reluarii activitatii în functia publica de conducere de sef serviciu). Astfel, RASALIU MARIAN IULIAN nu a respectat dispoziţiile art. 81, alin. (1) din Legea nr. 161/2003, potrivit carora „Calitatea de […] senator este incompatibila cu exercitarea oricarei functii publice de autoritate, potrivit Constitutiei, cu exceptia celei de membru al Guvernului”.(Sara pe Deal)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...