Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 31 octombrie 2013

Analiza politica : Partidele politice traiesc doar cu impresia ca..

Incepand cu liderii de la centru si pana la baronetul judetean sau executatnii din plan local, esicherul politic este plin de impresii. Toti traiesc cu impresia ca partidul lor este cel mai ce, ca ei vor castiga in zona. Toti au doar impresii. Pe ce se bazeaza, doar ei stiu...si pusculita sau seiful din partid, ca n-am eu cheia trezoreriei ca sa va dau raspunsurile.

Dupa cum afirmam, cei din PSD au impresia ca pot guverna si fara colegii din USL ( PNL si PC), ca ar imparti mai usor ciolanul. Ca pot sa formeze o majoritate si fara sprijinul liberalilor si ca o sa castige un numar cat mai mare de europarlamentari, ca o sa aiba un candidat propriu la alegerile prezidentiale pe care o sa le si castige. 

Penelistii au impresia ca au candidatul unic la prezidentialele din 2014, iar in Tara Fagarasului, alegatorii vor sta la coada sa voteze nu stiu ce candidat galben la europarlamentare. Mai au impresia ca sunt sapati de aliati, mai ales de pesedisti si ca vor fi tradati de conservatori cand au mai multa nevoie de sprijin.

Pedelistii au impresia ca si-au vazut mantuitorul care-i va reaseza la masa bucatelor cu prilejul prezidentialelor. Mai au impresia ca dreapta se va unifica sub sigla portocalie care o sa dea si candidatul in alegerile prezidentiale, asta, dupa iesirea de la guvernare a liberalilor si trecerea lor in alianta dreptei.

Cei de la Miscarea Populara au impresia ca ei vor uni dreapta si ca vor da prezidentiabilul. Mai au impresia si ca Traian se va implica si o sa-i sustina.

Forta Civica si Noua Republica au impresia ca ei vor incolona toata dreapta sub umbrela lor. Bine ca n-au impresia ca purtatorul coronitei de usturoi o sa si castige alegerile. Poate doar o sa alunge strigoii cu usturoiul din dotare, dar asta este alta poveste.

Cei de la PP-DD au impresia ca domnu' Dan o sa castige alegerile si toti dezertorii vor sta incolonati si cu biblia in mana la coada la sediul partidului, ca sa fie primiti inapoi.

Verzii, peremistii si minoritatile nu au impresii...ei stiu sigur ca depind de ceilalti!


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...