Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 3 octombrie 2013

ADI si CJ Brasov cu tunurile pe primarul Fagarasului

Daca ne uitam la cine face legea in urbea noastra, e clar ca pestele de la cap se-mpute. Dar in mod cert se curata de la coada. Am observat ca in ultima perioada toate tunurile mediace sunt indreptate spre primarul Fagarasului, Sorin Manduc, cel care indeplineste perfect rolul marionetei. S-a saturat oare baronul galben de vasalul din Fagaras? Sau poate ca se cauta doar un tap ispoasitor pentru jocurile politice si santajul din cadrul CJ Brasov, acolo unde zeul Aris face jocurile?

Aflam din Monitorul Expres, ca presedintele ADI, Kovacs Attila, care mai ocupa si functia de consilier judetean si presedinte al filialei UDMR Brasov, il acuza pe Manduc de blocare de investitii in cadrul proiectului de gestionare integrala a deseurilor. "A trecut mai bine de o jumatate de an in care asteptam de la primarul Fagarasului documentatia privind locatia si drumul de acces al gropii de transfer si sortare." Kovacs da de pamant cu Manduc, pe care-l acuza de tergiverasre, promisiuni, studii si consfatuiri cu putoii din PNL si CL, dar de fapt este doar un incompetent care nu isi face treaba. Pragmatic, Kovacs ii cere edilului fagarasean documente si CF-uri, nu promisiuni si vorbe goale, ca astfel se pierd 30 de milioane de euro.

„Primarul din Făgăraş a promis că va veni la Consiliul Judţean pentru a aduce o adresă oficială prin care se angajează că va depune în timp util la dosar documentele legate de realizarea drumului de acces către terenul unde va fi amenajată staţia de transfer da deşeurilor. Asta pentru ca, în baza acestor acte, consultantul desemnat de Ministerul Mediului să poată trece la elaborarea studiului de fezabilitate, studiu pe baza căruia se va primi finanţarea. Dacă nu vom face aceste lucruri pînă la sfîrşitul anului, vom pierde toţi banii, adică o sumă care se ridică, doar pentru prima parte a proiectului, la 30 de milioane de euro“, a mai spus Kovacs.

Pus la colt si cu imaginea sifonata, primarul s-a intors galben de furie si invidie in Fagaras, convocand consilierii adormiti din CL pentru luarea unei decizii in acesta chestiune. Astfel ca, dupa ureceala primita s-a gasit solutia ca prin minune. Statia de sortare si tratare menano-biologica este noua denumire a statiei de sortare a gunoaielor si va fi amplasata pe o parcela de 2 hectare si jumatate pe Soseaua Hurezului, vis-a-vis de Fabrica de Pulberi.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...