Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 25 septembrie 2013

Taxa rusinii si incompetentei la Fagaras : taxa pe apa de ploaie

Manta, stai calm, ca iti creste tensiunea !

Nici nu s-a finalizat bine procesul cu Ecotermul si hulita "taxa pe teava" impusa ilegal de catre conducerea liberala a municipiului Fagaras prin servantul Tisca, ca iata, liberalii incep sa isi arate din nou coltii, printr-o nou taxa aberanta: TAXA PE PLOAIE.

Acuma, cum sa va spun eu, dar cum era sa se lase mai prejos directorasul Manta - o alta sluga, un traseist politic care pentru a-si pastra functia a sarit din barca PSD in cea a PNL-ului - si sa nu faca si el o plecaciune in fata MARIONETEI galbene, invocand o taxa stupida care chipurile ar salva institutia pe care o pastoreste, de datorii. Asta asa, ca sa incununeze piesa de teatru prost, jucata de catre INCOMPETENTA liberalilor care nu pot administra Fagrasul decat prin furtisaguri si tunuri date. Nu dezvolt subiectul ca este arhicunoscut, dar e bine ca avem LEBEDE liberale pe lac, directori huliti la spital (Ghetea) , la Saco Serv unde procesul penal intentat directorului "gunoier" Marian, pare ca nu se mai finalizeaza, Tisca la Ecoterm, iar mai nou, Manta , cu apa lui de ploaie. Se pare ca si Cupu a intrat in gura suporterilor fagareseni pentru anumite practici si "ilegalitati", fonduri primite de la Primaria Fagaras si utilizate in scop personal, etc. Nu ma bag, ca nu am detalii suficiente si, doar Curtea de Conturi poate sa se pronunte asupra legalitatii.

Asadar, conform teoriei maretului ganditor liberal, Manta Vasile, apa de ploaie o sa fie calculata conform amprentei la sol a constructiei ( casa) pe care o detine un fagarasean. Pentru apartamentele amplasate in blocuri, situatie este si mai aberanta, cica se imparte la numarul de apartamente toata suprafata. Te doare mintea si te "chisi" pe tine, de ras. O idiotenie si o discriminare mai mare, nici ca am auzit.

Pai, sa-ti spun si eu o vorba, neicusorule liberal : Nu se cunoaste exact cantitatea de apa de ploaie ce se scurge de pe un bloc sau de pe o casa, asadar, baza de impunere utilizata pentru calculul acestei taxe este necunoscuta, bazata doar pe estimari. Iar estimarile sunt AIUREA si ILEGALE. Poate ca nu o sa ploua decat sporadic si doar cateva minute, asa ca, acest neicusor ne IMPUNE o noua taxa ABUZIVA SI ABERANTA. Nu mai discriminati populatia din Fagaras. Orase mari ca Baia Mare (primar ex-liberalul Chiriches) sau Constanta (Mazare de la PSD), la Iasi, nu factureaza aceasta apa de ploaie. Primari isteti care nu si-au dorit apa de ploaie pe cap.

Taina:
Solutii pentru combaterea acestei noi taxe aberante impuse de catre liberali : strangerea de semnaturi sau un avocat istet care sa dea in judecata institutia care impune aceasta taxa si s-o faca de tot rasul.( asa cum s-a intamplat cu taxa auto , taxa pe teava...)

Un comentariu :

  1. Ba da astia e imposibil de prosti... dar daca e asa un inginer bun poate ne ajuta sa calculam ceva sa platim mai putin, nu?

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...