Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 11 septembrie 2013

Taxa pe teava este ILEGALA ! Cine plateste pentru acest abuz ?

Tribunalul Brasov nu s-a lasat intimidat de presiunile politicienilor si a dat castig de cauza fagarasenilor care au actionat in judecata Ecotermul, pentru abuz in serviciu prin impunerea "taxei pe teava" considerata ilegala. Pana la urma, cu tot santajul politic si presiunea facuta asupra Judecatoriei Fagaras - cea care s-a facut de RUSINE prin solutiile nedrepte pe care le-a dat contra fagarasenilor napastuiti de gasca liberala din fruntea Primariei Fagaras si a Ecotermului- presiunea si vocea strazii a invins sistemul galben corupt din Fagaras.

Toti locatarii debransati care s-au considerat inselati de catre Ecoterm prin abuzul impus pe "taxa de teava" si nedreptatiti de catre instanta din Fagaras, au avut castig de cauza la recursul formulat la instanta superioara din Brasov.

Ce mai cotcodaceau directorii unsi la Ecoterm pe la tembeliziunea liberala, ca ei n-au pierdut nici macar un singur proces, ca au sustinere si acte justificative, ca n-au mancat usturoi si nici gura nu le pute.... In fapt, se asundeau dupa un ordin emis pe genunchi care nici macar nu mai era valabil, abuzand astfel de naivitatea si buna credinta a platitorilor fagaraseni.

Dar pentru acest abuz in serviciu, inselarea consumatorului si banii incasti ilegal, cine raspunde? Cine plateste pentru aceasta marsavie?

Intr-o tara normala, ar fi curs cu demisii si decapitarea celor care au recurs la aceste fapte ilegale. Incepand cu PRIMARUL, VICELE si consilierii care au aprobat majorarile de taxe si au nesocotit doleantele fagarasenilor, trantindu-le usa in nas la sedinta de interes public la care a participat si Avocatul Poporului ca mediator al conflictului.

Taina:
Conform declaratiilor reprezentatilor Avocatul Poporului, atat primarul, vicele si camarila galbela liberala, plus consilierii locali nu au dorit solutionarea acestei probleme spinoase, acoperind faradelegile si abuzul comis de catre Ecoterm. Mai pe romaneste, NU S-A VRUT rezolvata aceasta problema, pentru ca de aici se capusa banii fagarasenilor prin conducta liberala care isi asigura un venit substantial si bani de campanie. Se fac vinovati de aceasta marlanie atat primarul declarat  INCOMPATIBIL de catre ANI, cat si  consilierii locali, dar mai ales directorul impus, Tisca habarnistul si conducerea Ecoterm.

Trantori liberali si penali, rusine sa va fie ! Vocea strazii este mai puternica decat o gasca de copii galbeni la fata de atatea minciuni si faradelegi comise. Vi se apropie sfarsitul si cantecul de lebeda incepe sa se auda pe lac, ceea ce denota ca moartea partidului penal liberal este pe aproape...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...