Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

sâmbătă, 14 septembrie 2013

Şo pe ei ! Cainii latra, Primaria tace

Lentoarea cu care reprezentantii administratiei locale i-a obisnuit pe concitadinii nostri in privinta maidanezilor inepe sa fie deranjanta. Caini fara stapan erau si acum vreo 10 ani, dar parca nu asa de multi si nici asa de periculosi.

Cum s-a gestionat pana acum problema cainilor fara stapan? Nu exista fise si evidente foarte clare? Capturarea, sterilizarea, tinerea in adapost au fost facute pana acum din ochi? Pentru ce s-au cheltuit ani de zile sume enorme de bani.

Dupa umila mea parere, primarul trebuia sa iasa la interval cu un raport prin care sa ne instiinteze : avem un numar de aproximativ X caini fara stapan pe raza municipiului Fagaras, din care un numar de Y caini in adapost, Z caini castrati si W caini adoptati. La preluarea noului mandat, situatia maidanezilor pe raza municipiului arata asa : X + Y - Z = W. Cand am preluat eu mandatul in 2008, situatia arata XYZ si am contribuit cu : bla-bla-bla.. In aceste conditii, desi bugetul local este insuficient, ma OBLIG sa rezolv aceasta problema spinoasa in X zile, sa capturam Y caini, pe care sa-i ducem la adapost, fara sa-i mai returnam pe strada. Estimez ca in aproximativ X zile sau Y luni, vom rezolva definitiv problema maidanezilor.

Taina:
Sau poate ca trebuie sa mai asteptam inca trei ani, pana la momentul prielnic, in care un alt primar mai gospodar, o sa stie sa gestioneze aceasta situatie ?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...