Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 27 septembrie 2013

Selectionerul Manduc utilizeaza formula 11-5-3 pe gazonul administratiei locale

Dupa priceperea selectionerului, echipa Consiliului Local Fagaras pare facuta special sa experimenteze tot felul de retete ale esecului. Dupa cum indica barometrul strazii, alesii locali sunt adeptii metodei “calendarului”, astfel ca, o da la “oarba” cu voturile, dupa bunul plac al selectionerului care le indica sau traseaza sarcinile.  Votam in zilele cu sot sau in cele fara?

Formula 11-5-3 formeaza combinatii de N luat de catre K, cu rezultat preconizat, datorita jucatorilor USL-isti majoritari in teren. Astfel ca, 11-le este alcatuit de catre galbeni cu conservatori in coada, la care se adauga cele 5 rezerve pesediste si, alternand cu cei trei opozanti care intregesc echipa.

Fotbalul fagarasean a incins spiritele la propriu, provocand un schimb de replici intre selectioner, secund si starostele care pastoreste echipa.  La presiunea suporterilor, secundul ar fi afirmat ca doreste sa-l demita pe staroste, dar acesta detine 51% din actiuni si ca nu este posibil.  Selectionerul a argumentat si faptul ca daca si-ar lua “mana de pe fotbal” ar ramane fagarasenii fara sport si cu un stadion gol. Ca doar n-au subtilizat atatea milioane de euro pentru achizitionarea stadionului -  indatorandu-ne pe mai multi ani de zile – chiar degeaba ? Raman fara resursa de-a subtiliza trimestrial bani de la buget, ce naiba !

Eu zic ca daca l-ar lasa pe staroste sa se descurce singur cu finantarea, situatia fie s-ar autoregla, fie ar intra in faliment, lasand locul adevaratilor investitori si iubitori de sport. Cert este ca bugetul local nu s-ar mai evapora in buzunarul selectionerului, secundului si a starostrelui, lasand loc pentru investitii cu adevarat importante. Si cu cei peste 100.000 de mii de euro economisti s-ar putea ajuta batranii, copiii, etc. 

Taina:
Se pare insa ca atat selectionerul cat si consilierii “solari” din CL, cred in numerele lor de magie si au impresia ca ei dicteaza solstitiile sau echinoctiul din sistemul administratie, dupa metoda calendarului. Dar de eclipsa de soare, ati auzit ?


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...