Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 18 septembrie 2013

Rectificarea bugetara la nivel de CJ si banii distribuiti preferential primariilor in functiue de culoare

La nivelul Consiliului Judetean Brasov au inceput sa se creioneze nevoile primarilor pentru ultimul trimestru al acestui an. Primarii din judet fac liste cu proiectele pe care le vor acoperite din rectificarea de buget, astfel incat sa mai prinda cate o transa cu "lovele" si sa mai salveze pe cat se poate din imaginea proasta si acuzatiile de incompetenta, sa le inchida gura nemultumitilor care sunt din ce in ce mai multi si mai vocali.

Pe langa rezultatele slabe si lipsa de investitii in teritoriu, cea mai mare durere a edililor din orasele si satele din judet, raman drumurile gaurite si infrastructura, incapcitatea de a crea noi locuri de munca, somaj marit si asistati sociali tot mai numerosi. Din cate stiu eu, un bun gospodar trebuie sa isi opreasca o suma de bani din bruma detinuta de CJ si pentru dezapezirile ce pot urma in lunile noiembrie si decembrie. Se pare ca Fagarasul o sa primeasca niste bani suplimentari pentru reamenajarea Cetatii Fagarasului, mai exact, curtea interioara. Foarte bine ! Trageti tare baieti, ca nu se stie cat mai raman galbenii in aceasta formula atat la judet dar si loco.

S-ar putea ca multi primari din alte localitati din judet sa ramana fara bani de salarii sau utilitati, prin aceasta manevra. Bugetul este mic, primarii multe si de diferite culori, etc. Muti dintre edili n-au miscat nimic din cauza lipsei de fonduri, iar protestatarii incep sa isi arate coltii, iar iarna si scumpirile ne bat la usa. Ramane de vazut cum vor decurge lucrurile.

Taina:
Ar fi bine sa putem face toti doar ceea ce vrem si sa nu ne pese de nimic. Dar asta ar insemna să intram toti in campanie electorala.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...