Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 17 septembrie 2013

Protestatari in fata Primariei Fagaras

Solidari cu protestarii din intreaga tara, cativa fagaraseni mai activi au protestat in fata Primariei Fagaras, impotriva proiectului Rosia Montana. Toate bune si frumoase, numai ca mass-media fagaraseana a mentionat doar in treacat acesta actiune printr-un mini-articol, de fapt, o singura fraza si cateva poze. Se vede treaba ca-i cam deranjeaza astfel de actiuni.

Cinste lor, celor care au avut curajul sa iasa in strada si sa se lase si fotografiati, sa isi strige nemultumirea. Niciodata nu-i prea tarziu. Stiu ca nu au iesit sa o faca cand existau motive mult mai grave si serioase cu care s-au confruntat direct. Nu au iesit cand au fost nedrepatiti de catre autoritatile locale, caci sunt putini cei cu sange in instalatie. Stiu ca majoritatea nu ies nici acum pentru chestiunile cu adevarat grave si serioase. Stiu ca nu vor iesi nici in viitor, pentru simplul fapt ca majoritatea fagarasenilor asteapta cuminti sa vocifereze altii in locul lor, urmarind stirile si comentand doar pe la colturi.

Daca printre protestatari sunt oameni seriosi care stiu ce fac si de ce o fac, cu atat mai bine. Intre o clasa politica iresponsabila, incompetenta si corupta si niste protestatari indignati, le dau credit indignatilor. Va este teama ca o sa pice guvernul si se ajunge la alegeri anticipate? Macar de ar pica si s-ar trece la alegeri anticipate, dand sanse cetatenilor sa chibzuiasaca mai bine la noile alegeri si sa nu se mai lase cumparati. Va temeti ca o sa va pierdeti posturile si vin altii la putere? Asta-i democratia!

Taina:
Sa iasa cat mai multi fagaraseni sa demonstreze! Foarte bine fac. Sa mearga sa dea jos clasa politica . Exact ei sunt cei care i-au pus acolo si ii tin in fruntea urbei. 

PS: Il felicit pe Nae Mercureanu si chiar si pe Vasilica Vacaru pentru curajul lor. Jos palaria!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...