Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 16 septembrie 2013

Primaria Fagaras pierde vremea si cheltuie aiurea banii contribuabililor

Lasti vrajeala si scuzele, puneti osul la munca!

Adevarul este ca nici nu stii de ce sa te ingrijorezi mai tare: ca nu sunt bani de pensii si salarii, ca s-au scumpit utilitatile, ca toamna aduce preturi marite si borcanele raman cam goale pe rafturi sau faptul ca a inceput scoala si bunicii dau din colt in colt ca n-au bani ca sa le cumpere nepoteilor ramasi in grija lor rechizitele necesare? Daca, Doamne fereste!, te imbolnavesti si ajungi la spital, trebuie sa platesti tota medicamentatia din propriul buzunar caci la spital bate vantul prin rafturile cu medicamente, dar si jumatatea de pat in care ai fost repartizat, plus ca trebuie sa-ti aduci si hrana de acasa, ca laturile servite direct din galetile de plastic sunt numai bune de hranit porcii.

Scumpirile aduse de toamna si cele de pe parcursul anului la gaze, energia electrica, apa-canal si gunoi, coroborate cu dezinteresul manifestat de administratia locala in a-i proteja pe locuitori, mai ales in ceea ce priveste povara costului agentului termic, vor determina oamenii sa protesteze sau sa-si paraseasca apartamentele din blocuri si sa se mute la tara. Iar cei care n-au aceasta alternativa, o sa infrunte cu stoicism frigul, reducand drastic consumul de gaze, apa si curent, din lipsa de altenative.

Viata la bloc devine din ce in ce mai scumpa pentru fagarasenii disponibilizati de pe platforma chimica, dar si pentru cei fara ocupatie, someri, elevi, etc. Majorarea preturilor utilitatilor - apa-canal, gunoi - de pe parcursul acestui an culmineaza cu inca o crestere a tarifului la gazele naturale la 1 octombrie. Mai bine de o treime din veniturile familiilor fagarasene merg catre plata intretinerii, iar actiunile administratiei locale in a determina o scadere a acestei poveri sunt zero, atat in termoficare, cat si in reabilitare termica. Lipsa de viziune administrativa a primarului si camarilei liberale, acutizeaza starea de disperare pe care au experimentat-o fagarasenii cand, au fost inselati si jefuiti de catre capusa Ecoterm, prin hulita "taxa pe teava" impusa ILEGAL, dar si umiliti de catre instantele fagarasene subordonate caracatitei liberale fagarasene.2 comentarii :

 1. Domnule draga, ne-ai omorat cu aceeasi poveste despre cat de slabi, nepregatiti, hoti etc. sunt cei din administratia locala. La cat pui accentul pe aceleasi idei ne dai impresia ca esti platit sa faci asta. Totusi m-a frapat un detaliu din articolul tau la care as dori o detaliere: ".... in a determina o scadere a acestei poveri sunt zero, atat in termoficare, cat si in reabilitare termica". La ce te-ai gandit mai exact cand ai folosit acest context?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salutare Citizen X !

   Sa le luam pe rand si pe-ndelete, asa ardeleneste:
   1.Doar relatez o stare de fapt! Ce sa le fac daca chiar asa sunt, cum i-ai descris matalutza singur?
   2. Accentul o sa-l pun pana se trezesc fagarasenii si nu o sa se mai lase prostiti de o sleahta de mafioti, cu o ciorba si doi mici, o cinzeaca si o bere... In ceea ce priveste plata pentru articole, o sa repet fiecaruia in parte cu multa rabdare, ca nu sunt platit de nimeni si nici manipulat nu ma las. Sa ai matalutza in buzunar atatea parale cate am primit eu pt articole, iar apoi mai vorbim.
   3. Daca esti doar unul dintre cei care ma monitorizeaza si incercerci sa-mi atragi atentia ca subiectul penalilor deranjeaza, te straduiesti in zadar. In cazul in care esti doar un simplu cititor si ai impresia ca ai mai multe de scris si/sau la obiect, te invit sa dezvolti un subiect sau chiar mai multe si eu le voi publica.

   Iar raspunsul la intrebare este f. simplu si se subantelege
   : reabilitarea termica a blocurilor cu sprijinul Primariei.

   Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...