Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 5 septembrie 2013

Politica chibitilor sau suporterii din politica ?

Dupa umila mea parere, in nomenclatorul oficial al meseriilor trebuie neaparat introdusa si ocupatia de "chibitz" politic. Nu de alta, dar prea sunt multi bagatori de seama prin toate partidele astea politice, unde mai pui, ca se mai baga si cate un lingau, doi, trei .... in discutii si comentarii pe toate site-urile mass-mediei. Am observat ca pe langa lingaii de profesie, cei care isi zic "chibitzi" sau "suporteri" ai diferitilor politruci aflati prin fruntea partidelor locale, mai exista si subspecia "milogilor" care deriva chiar din ramura cersetorilor de voturi.

Aceasta subspecie pe care am amintit-o, este si cea mai nociva, perseverenta si tembelizata masa de manevra a politrucilor, un fel de maidanezi umanoizi. Daca vreti, e un fel de insectar politic, in care gasim tot felul de trepadusi, politruci devoratori sau canibali, lingai de resturi si dorsale, tenori sau cotcodaci politici, scribi platiti sau cersetori hoitari, dar si batausi cu simbrie sau ghertoi de cartier.

Exista printre noi, oameni care nu fac deosebirea intre bine aproapelui sau raul pe care-l fac altora. Mai gasim in acest mare insectar si o clasa politica subreda, ale carei valori sunt mai fragile decat efemeridele si mai schimbatoare decat vantul care bate din pupa.

Taina:
Asta regasim intr-un municipiu in care platitorii de taxe si impozite n-au dreptul la cuvant sau la sedintele comisiilor din CL, acolo unde se hotaraste destinul cetateanului. Redusi la "mutenie", nu ne ramane decat sa reflectam la gafa facuta, aceea de a da gir USL-ului si in speta liberalilor care ne tiranizeaza de cand au pus copiii la volanul Fagarasului. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...