Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 30 septembrie 2013

Libertatea de exprimare, piatra de temelie a Opiniei Fagarasene

Una dintre armele cele mai teribile de lupta impotriva oricarui sistem de opresiune ramane cuvantul scris. Daca acest cuvant scris mai este si nuantat prin pamflet, atunci, devine o bomba cu ceas care poate exploda in fiecare minut. Daca ai curajul si poti sa te opui sistemului, cu siguranta vei contribui la destabilizarea lui si punerea in dificultate a opresorului.

Mai pe romaneste, daca ai sange in instalatie si spui lucrurilor pe nume, ii tragi de maneca pe cei care incalca legea dupa bunul lor plac, inseamna ca esti un om liber si nu accepti tirania. Libertatea, fie ea si doar de exprimare, este o stare de sipirit, o trasatura a oamenilor puternici si responsabili. Acuma, daca incepi sa pleci urechea la comentariile postacilor platiti si sustinatorii anumitor politruci, in acceptiunea lor, nu esti decat un rebel si frustrat. Oare? Si de ce ,ma rog? Pentru simplu fapt ca nu ne lasam manipulati si dusi cu presul de "organul de partid" care face zarurile in administratia locala ?

Cum lupa mea de urmarit actiunile politrucilor sa mai am rabdare si sa inghit ca dupa 23 de ani de asa-zisa democratie, agenda publica este ocupata de aceleasi probleme, care par ca nu se vor rezolva niciodata. Daca alesii locali, cu „radioteleviziune”, laudatori cu norma si fituica data gratuit, cu 80% majoritate in Consiliul Local, cu sprijin total de la Consiliul Judetean, spun ca se tem de un biet blog si ca acesta are un impact major asupra cititorilor, nu-mi ramane decat sa ma simt magulit, in calitate de administrator al site-ului.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...