Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 23 septembrie 2013

Le aratam cartonasul galben ?

E destul de greu sa imparti doua paie la trei magari. Mai sa fie, suntem departe de alegeri si promisiunile au si inceput sa curga! De la regionalizarea feudala promovata de "starostele" Dragnea gura-sparta si pana la nenumaratele reforme anuntate continuu de ministrul galben de oftica, Nicolaescu al Sanatatii, dar neterminate in cea mai mare parte, pana la promisiunea presedintelui CJ Brasov, baronul galben Aristotel Cancescu, cel care tot construieste aeroportul, dar nu-l mai termina.

Regionalizarea ( daca se va realiza) va impune aparitia aeroporturilor regionale si adoptarea unor politici de transport comune pentru aeroporturile din anumite zone ale tarii. In caz contrar, va fi dificil pentru acestea sa atraga fonduri europene. Un motiv in plus pentru ca administratia brasoveana si baronii judeteni sa isi finalizeze promisiunile. Ca bani, au curs berechet pentru acest proiect. Problema este alta: pe unii nu-i mai satura lacomia de care sunt cuprinsi de cand ocupa functii publice( cam de multisor si nici ca au habar ca se mai iese si la pensie).

Cat timp ne pierdem in mici interese personale, in orgolii de tapi batarni, judetul nostru nu va avea nimic de castigat, ci dimpotriva, vom avea doar de pierdut. Atata timp cat iarna iti bate la usa, protestele ard mocnit in strada de trei sapatamani, in spitale clocoteste nemultumirea, gazele se scumpesc, iar locuri de munca nu sunt, e cam naspa sa continui cu promisiunile si sa nu faci nimic concret pentru alegatori.

Le aratam cartonasul galben acestor asa-zisi lideri politici sau asteptam pana in primavara ?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...