Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 24 septembrie 2013

Firma braşoveană SILNEF, taie la fier vechi CET-ul din Brăila

Firma care face tăierile este din Braşov şi se numeşte SC "Silnef MG" SRL, unde asociaţi sunt REMAT-ul din Arad şi braşoveanul Strejuţ Nicolae Silviu. De altfel, compania apare pe site-urile specializate în monitorizarea achiziţiilor publice ca fiind adesea castigătoarea licitaţiilor care se ocupă de deşeuri provenite de la companii energetice, dar şi de la CFR.

SC "Silnef MG" din Braşov a semnat la începutul acestei luni un contract privind cumpărarea în vederea demolării şi valorificării deşeurilor a unui lot de clădiri din curtea CET-ului, evaluat iniţial la 4,1 milioane lei, însă atribuirea s-a făcut la 4,7 milioane de lei, iar diferenţa cu va ajunge la AVAS. Sunt vizate doar o parte din activele SC CET, mai precis cele care nu afectează procesul de producere a energiei termice. Mai mult, este vorba despre bunuri în cazul cărora, încă din primăvară, şi-a dat acordul de valorificare cel mai mare creditor al companiei: Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului - fostul AVAS.

În mod suprinzător, niciunul dintre reprezentanţii din AGA de la CET nu ştia de organizarea licitaţiei şi de faptul că s-a stabilit chiar şi firma de dezmembări. Membrii AGA de la CET nu aveau cunoştinţă de nicio licitaţie sau că a fost desemnat un câştigător pentru dezmembrări pe platforma de la Km 10, deşi conducerea CET spune că procedura s-a făcut cu aprobarea AGA.
(Sara pe Deal)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...