Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 20 septembrie 2013

Fagaraseni, cereti-va ajutoarele de incalzire, nu "subventiile" !

Legea lasa posibilitatea primariilor sa acorde ajutoare de incalzire, nu "subventii"! Cuantumul ajutoarelor pentru incalzirea cu gaze naturale va fi majorat pentru a acoperi cresterea cu 6% a pretului la gazele naturale.

Cine beneficiaza de ajutor :

Ajutoarele pentru energie termica se ofera familiilor cu un venit net mediu lunar pe membru de familie intre 0 si 786 lei.  Se ofera persoanelor singure cu un venit net mediu lunar intre 0 si 1082 lei/luna. Ajutoarele pentru gaze naturale, lemne si combustibili petrolieri se ofera persoanelor ori familiilor cu venitul lunar pe membru de familie cuprins intre 0 si 615 lei, care nu detin bunuri mobile/imobile sau terenuri si care folosesc pentru incalzire energie termica in sistem centralizat, gaze naturale, lemne, carbuni si combustibili petrolieri.

Dupa ce v-ati batut joc de banii publici pompand zeci de ani in capusa Ecoterm, care era clar ca se duce dracului, acum va ascundeti ca sobolanii galbeni de hepatita in fundul pamantului, de injuriile oamenilor care va blesteama pentru ilegalitatile comise. Altfel cum pot interpreta lipsa de transparenta pe care ati abordat-o in sedintele de interes public cu privire la hulita "taxa pe teava", care s-a constatat ca a fost ILEGALA de catre instantele superioare de judecata din Brasov ? Pana nu demult, emanati tot felul de gogomanii prin presa liberala despre retehnologizarea Ecotermului, dar si faptul ca actionati legal si in "interesul cetateanului", pana cand s-a dovedit ca sunteti niste mafioti care ati abuzat de increderea fagarasenilor.

Ani de zile, din taxele si impozitele fagarasenilor, din taxa ilegala pe teava, ati colectat sume uriase, pe care le-ati pompat in sanul mafiei liberale care statea cu tentaculele deschise sa acapareze cat mai mult, prin diversi interpusi, fie ei salariati de frunte ai Ecotermului, prin lefurile dolofane ale directorilor pusi in functii pe criterii politice si in sinecurile reprezentantilor din CA, alti pioni cu sigle de partid infipte in spate. Bani aruncati cu nemiluita intr-o groapa fara fund.

Taina:
Intr-un dispret total pentru cei din buzunarul carora ati stors si ultima picatura care va tinea in viata vaca de muls, v-ati facut calculele pentru o noua transa in sezonul rece care vine. Din perspectiva modului in care se pregateste de frig Primaria Fagars, va fi o iarna cumplita.

PS: La cati bani s-au alocat si cheltuit pentru modernizarea ,retehnologizarea si investitii in aparatura de ultima generatie in sistemul de termoficare, fagarasenii ar fi trebuit sa achite costuri mai mici decat brasovenii, care nu au un sistem de termoficare modernizat, dar platesc facturi la jumatate. Asta-i baiul, neicusorule primar! Daca erai un primar responsabil aveai grija ca fagarasenii sa nu plateasca mai mult de 100 de lei pe o camera in plina iarna. Dar cum esti doar un impatimit al festivalurilor si cheltuitul banilor publici pe lautari si alte alea, nu-ti ramane decat sa acorzi ajutoare de incalzire, care vor diminua bugetul si asa subtirel al Fagarasului. 

Un comentariu :

  1. Nici nu ma asteptam sa gasesti alt vinovat decat primarul. E in tot si in toate. Ce bun esti tu, ca un ceaun bine facut!!!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...