Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 24 septembrie 2013

Dezastrul economic in Fagaras : lipsa locurilor de munca

Pentru ce ar veni cineva sa investeasca in locuri de munca tocmai la Fagaras, cand are variante mai bune in Brasov si Sibiu, acolo unde primarii stiu sa acorde facilitati investitorilor? Ce i se ofera in afara de festivaluri, biruri fara numar si nelipsita spaga data alesilor din CL, acei ahtiati politici care nu misca un deget fara sa primeasca ceva in schimb? Cui sa-si vanda produsele si serviciile o firma locala, in conditiile in care o populatie saracita isi taraie facturile la intretinere de pe o luna pe alta?

Primarul, viceprimarul si Consiliu Local, putere si opozitie la misto, toti sunt cuprinsi de un autism cronic, atunci cand vine vorba de sustinerea concitadinilor, crearea de locuri de munca, degrevarea de la numite biruri si taxe impuse ilegal tocmai de catre alesi prin diferite metode neortodoxe si anumiti interpusi subordonati lor.

Vai si amar de pensionarii care asteapta iarna cu infrigurare, facand coada la C.A.R. pentru imprumuturi cu care sa isi plateasca facturile la intretinere. Parintii au apelat si ei la imprumuturi ca sa aiba copiii bani de studii si cazare, iar amarastenii s-au imprumutat pentru diferite lucrari de reabilitare termica a blocurilor sau ca sa isi cumpere o centrala proprie de apartament. In concluzie, C.A.R-ul este singura solutie a fagarasenilor.

In saracia lor si prostia Primariei, fagarasenii burdusesc buzunarele politrucilor. In loc sa aiba o factura minima la agentul termic, fagarasenii s-au procopsit cu cea mai mare taxa impusa de catre Ecoterm, cu acordul consilierilor si a Primariei Fagaras.

Taina:
Sute de lei fura lunar autoritatile locale din buzunarul fagarasenilor prin aprobarea acestei taxe duble, unde se mai adauga si hulita "taxa pe teava" ca sa puna capac pe furaciune.  Imaginati-va ce ar insemna o gkal platita doar cu 150 de lei? Ar ramane lejer cam inca 200 de lei economisiti,in medie, in plus, intr-o luna de iarna, pentru familia dumneavoastra.

Ar face diferenta intre medicamentele necesare si frigiderul plin de sarbatori, cadouri pentru nepotei si cei dragi. 

Eu l-as intreba pe primar: cate locuri de munca au creat festivalurile si cu ce au imbunatatit acestea viata fagarasenilor?  Ca lautarii si "invitatii galbeni" si-au primit solda subtantiala, cu siguranta!!!

Un comentariu :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...