Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 4 septembrie 2013

Cocalarii din politica si calicii din strada

opinia fagaraseana
Pe zi ce trece mi se face tot mai greata de cocalarii din politica, in special de martzafoii care se perinda pe scena administratiei fagarasene, marionete care raspund sforilor trase de baronii judeteni. Mi-e greata de politrucii care-i iau de fraieri pe amarasteni, mi-e greata de smenarii mai mult sau mai putin marunti care odata ajunsi pe listele de partid incep cu ifosele si tupeul ghertoiului de cartier. Mi-e sila de penalii din administratie care-i iau de prosti pe fagarasenii care-i aleg in functiile caldute din 4 in 4 ani, iar ei le calca demnitatea in picioare.

Nici nu va sinchisiti sa tineti cont de doleantele fagarasenilor si va cam doare in banana de pulimea din strada, cei care va dau votul, fiindca voi, cocalarii din politica, tineti cont doar de parerile autistilor de pe listele voastre. Apartenenta voastra la un partid seamana izbitor de mult cu organizatiile mafiote ale interlopilor dupa care va si ghidati si structurati intreaga activitate. Ii imbarligati pe fagaraseni ca faceti pe dracu si pe lacu , ca o sa le dati si o sa le dregeti, iar oamenii va cred fiindca-s la nevoie, bai, nasparliilor.

In rest, va ascundeti ca strutul cu capul in nisip, mai iesiti pe sticla si va schimonositi ca la teatrul de papusi, incercand in zadar sa abateti atentia cetatenilor de la adevaratele probleme ale comunitatii, va eschivati si scuzati continuu, fara a avea minimul de decenta prin care sa va asumati esecul si incapacitatea de a administra orasul. Dar ce poti sa le ceri unor marionete legate cu ata, care raspund doar la comenzile papusarului ?

Taina:
Calicii din strada, cei pe care-i aburiti si le trageti paiul prin gura, pe care-i manipulati si folositi pentru implinirea intereselor voastre oculte, fara locuri de munca si cu foamea in gat, mai devreme sau mai tarziu o sa ajunga la capatul rabdarii si o sa-si dea seama ca au fost fraieriti, bai, nemernicilor. Si-atunci sa vezi..

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...