Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 10 septembrie 2013

Ce avem in comun cu politicienii ?

Exista oameni cu care, in ciuda bunavointei de care dispui, nu ai nimic in comun. Poti avea in comun cel mult strada pe care locuiesti, parcarea sau locul de unde iti faci cumparaturile si anumite locatii de unde te aprovizionezi, in rest, fiecare cu mentalitatea si traiul lui.

In general, romanii sunt recunoscuti ca fiind harnici, cu chef de munca si supusi pana la stupizenie fata de cel care-l plateste, ca nu degeaba am umplut Europa cu forta de munca ieftina si ultra calificata. Asadar, unii cu sapa si altii cu mapa. Cei multi s-au raspandit care pe unde ca potarnichile, dar au ramas papagalii cu carnet de membru de partid, cei care ne fac viata un calvar.

Problema este alta, ca nu te poti feri de acesti politruci care iti invadeaza intimitatea prin tot felul de idei nastrusnice, taxele aberante si birurile nesimtite pe pe care ti le impun, astfel ca, ne vedem nevoiti sa vociferam, protestam si sa intram in conflict deschis cu imberbii din fruntea comunitatii. Acestia sunt direct raspunzatori de actuala situatie, de hotararile luate doar in interes de clan mafiot, de cumetrie politca, de sufocare a cetateanului pentru prosperitatea propriului buzunar, de impunere pe functii a neamurilor si slugilor din partid, coruptia functionarilor, bugetari bogati si infatuati, inteprinderi distruse si furate pana la ultima caramida. In spatele acestor rele descrise care macina populatia fagaraseana stau politicienii autohtoni si baronii judeteni, cei care merg mana-n mana.

Opinia publica ramane catalizatorul sau centrul de epurare al rebuturilor politice pe care trebuie sa le suportam pana la noi alegeri. Un fel de sut colectiv aplicat in partea dorsala celor care ne-au inselat asteptarile si ne-au amagit cu promisiuni desarte.

Taina:
Imi arog dreptul de a aprecia doar oamenii destoinici, harnici si cu bun simt, adevarati specialisti, cei care au cu adevarat ceva de spus, in care sa ma regasesc cu adevarat. Doar cu acesti oameni doresc sa am ceva in comun.

Ca realitatea din teren este la ora actuala alta, nu ma impiedica sa le dau politrucilor un vot de blam si chiar sa-i trag de maneca ori de cate ori gresec si nesocotesc vointa electoratului fagarasean. Iar daca marionetele din fruntea primariei sau Lolek si Bolek cu alaiul lor de figurine pe post de consilieri hotarasc in locul meu ca premiul cel mare trebuie sa mearga undeva, atunci eu voi hotari in locul lor unde trebuie sa ajunga ei la viitoarele alegeri. Si le voi comunica asta, in articole suficient de multe si argumentate, asigurandu-ma ca au primit mesajul meu.

PS: Nu uitati ca buturga mica rastoarna carul mare. ( ex: cazul Mitza)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...