Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 26 septembrie 2013

Canalul colector, apa de ploaie si birul impus de administratia locala

Politica mainii intinse nu functioneaza doar la cersetorii romani de etnie rroma din Paris, deoarece se vede treaba ca si politicienii uziteaza de aceasta practica, in special cei din administratia publica locala. Daca primarul si camarila sunt cu vechi state de plata si abonati la banul public sau mai bine spus "asistati sociali de lux", mai sunt si noi intratii in CL care s-au obisnuit rapid sa stea cu mana intinsa si sa primeasca cate ceva. Nu-i mai amintesc ca-i cunosteti si ma apuca o stare de greata numai cand ma gandesc ca trebuie sa le scriu numele acestor NIMURUCI, cu aere de mari politicieni. De fapt, niste autisti, cersetori sau clovni la curtea MARIONETEI GALBENE care administreaza orasul.

Dar nu despre lacomia si nesimitirea alesilor voiam sa va scriu caci deja au aceasta anatema adanc inscriptionata pe frunte, ci despre aberanta taxa impusa pe apa de ploaie, canalul colector care exista si nu prea in Fagaras, afacerea de milioane cu reteaua de canalizare si VOTUL consilierilor care consimt aceasta taxa ABERANTA.

Taman cand primarul si ai lui liberali ne dadeau asigurari ca lucrarile sunt in grafic, ca vom avea conducte de apa si canalizare la standarde moderne, pe sute de metri distanta, numai gropi si portiuni de strazi decopertate. Nu va ingrijorati, nu e vorba de tasarea terenului, de scurgeri necontrolate de prin tevile de apa sau canalizare! Nu. Toate acestea sunt in regula si cica vor fi inlocuite. Canalul colector este cel care ne face probleme, cel care ne creaza atata disconfort, doar ca sa-i iasa lui Manta si liberalilor politica mainilor intine prin proiectul "Taxa pe apa de ploaie".

Acest nou bir si impunerea lui nu trebuia sa treaca prin Consiliul Local, sub forma unui proiect de hotarare care sa fie votat de consilieri?  

Taina:
Intelegeti odata ca ne-am saturat de atata incompetenta si bataie de joc. Atat la adresa noastra, a cetatenilor, care suntem nevoiti sa suportam disconfortul si neplacerile, dar mai ales fata de banii adunati cu atata truda si cheltuiti in dorul lelii. Toata nebunia asta deja "pute"! Si pute mai ceva ca duhoarea de la containare sau de pe aleea din strada Teiului, cea care face legatura cu Stadionului, de parca toata dejectiile din curtea Transbus s-ar revarasa pe acea poteca insalubra si fara lumina. V-a informat cineva, domnule primar? Ar fi bine ca cei care ma monitorizeaza, in special cei din "biroul de presa liberal" sa va informeze. Daca nu, va informez eu: Pute de iti versi matele! Cateodata chiar nu se poate trece pe acolo din cauza mirosului.  Am uitat ca dvs si consilierii nu circulati pe jos si nici la bisericuta amplasata langa aceasta alee nu va spovediti, asa ca, este pe undeva explicabil. Asteptam sa va ocupati de adevaratele probleme ale cetatenilor si sa lasati birurile si taxele aberante, festivalurile cu lautari si politica mainii intinse de-o parte.

PS: Nu ca in tasta mea ar sta bugetul Fagarsului, dar cum un mic procent din banutii pe care-i incasati din taxele si impozitele pe care le platesc se regasesc in salariul dvs si in mofturile pe care le debitati, ma simt dator sa va trag de maneca si sa va atentionez ca sunteti acolo ca sa ne serviti interesele si nu invers. Iar politica asta "Cetateanul sa plateasca orice hotaram noi in CL" trebuie sa va dispara din obisnuita si sa va apucati si de treaba. Ca de lautari si lebede....

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...