Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 12 septembrie 2013

Aurul, gazele si cianura otravesc politicienii mincinosi

Muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta-n poarta.

Multi dintre citititorii acestor randuri sau chiar protestatarii cei mai vehementi din Bucuresti si celelalte orase unde se desfasoara proteste, sunt sigur ca n-au trecut in viata lor prin Rosia Montana si nici mare lucru nu stiau despre aceasta locatie. Recunosc, nici eu n-am avut onoarea sa vizitez plaiurile aurifere, insa, daca s-ar desfasura proteste la Fagaras, as iesi in strada si as spune un NU categoric. As protesta vehement contra actualilor politicieni, cei care mi-au inselat asteptarile pentru a nu stiu cata oara.

Secretomania aceasta a contractelor, informatiile contradictorii, atacurile cianurate ale politicienilor, denota faptul ca toti, dar ABSOLUT TOTI POLITICENII sunt manjiti sau mai pe romaneste, asteapta sa le fie inchisa gura cu AUR sau cianura, dupa caz. Aceasta lupta surda intre palate, intre parlamentari din diferite tabere, imi repugna, imi este scarba de toti acesti borfasi, de toata clasa politica, alesi sau nealesi, infiltrati pe liste datorita tunurilor pe care le-au dat si apoi cocotati in posturi cheie, de unde, in loc sa-mi apere drepturile si interesele, se zbat pentru propriul interes, ciomagindu-se fara rezerve cand este vorba de primit foloase necuvenite.

Este si cazul senatorului Grapa, cel care a devalizat Combinatul Chimic Fagaras prin multiplele sale firme fantoma, prin renumita metoda "suveica", ajungand dintr-un amarat de postas un ditamai senatorul, care astazi sare la beregata lui Ponta si Basescu, cerandu-le nici mai mult nici mai putin directorilor SRI si SIE un raport privind: „sume, date, persoane… care ar fi luat mită în cazul Gold şi Chevron, aşa după cum rezultă din acuzaţiile formulate reciproc de către premier şi preşedintele României”. „În cazul în care cele două instituţii nu sunt în stare sau, din motive obscure, nu vor furniza aceste informaţii (în termen util pentru a preveni începerea exploatărilor) am motive întemeiate să constat că celor care conduc aceste două instituţii «le scapă» obiectul muncii şi singura soluţie onorabilă este demisia domniilor lor.”

Daca ar fi obtinut averea pe cale legala, eram de acord cu initiativa lui Grapa, dar asa, este doar un demagog care striga in gura mare: "Hotii!" Este de apreciat proiectul de lege propus, privind protejarea rezervei strategice de gaze naturale a Romaniei si interzicerea explorarii resurselor naturale de hidrocarburi prin metode neconventionale care pericliteaza siguranta mediului.

Taina:
Daca n-am cunoaste toate tzepele pe care le-a dat in Tara Fagarasului si milioanele de euro escrocate in Brasov, cu ajutorul mentorului si stapanului sau absolut, Aristotel KKanescu, cel care-i atribuia lucrari de la sefia CJ, poate ca ne ducea de nas cu propunerile legislative. 

Dupa atatea tzepe si dosare in care sunteti acuzat, dupa averea stransa dintr-un biet salariu de bugetar, dati-ne voie sa ne indoim de buna intentie si de fiecare cuvant pe care-l rostiti. In spatele acestor cuvinte, stim ca sta un interes meschin. Stim ca sunteti conectat la masinaria partidului liberal, o caracatita galbena pusa pe capatuiala, care isi schimba pozitia si partenerii in functie de cine da mai mult. Ca la licitatiile trucate conduse cu atata maiestrie de liberalii din Fagaras. V-ati creat o caracatita galbena cu tentacule multe, astfel ca ati impazit orasul cu neamuri, sogori, fii si fiice, rude de tot felul sau amante, cu ajutorul carora controlati tot orasul si o parte din judet...

PS: Nu am nimic personal cu omul Grapa, in schimb, ma deranjeaza senatorul demagog, cel care in loc sa propuna legi si sa se implice pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta fagarasenii (abuzul impus de catre liberali prin hulita taxa pe teava), umbla dupa aur si gaze, cianuri si latraturi de dulau cu spume la gura.

Aceasta este parerea noastra, a fagarasenilor. Demonstrati-ne ca nu avem dreptate!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...