Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 9 septembrie 2013

Alesii locali si-au pierdut decenta, regasit lebedele negre ale incompetentei

Nicholas Taleb, cunoscut pentru bestseller-ul "Lebada neagra", ne avertiza ca va urma o prabusire economica mondiala. Teoria ca teoria, dar practica locala ne omoara, mai ales ca aceasta politica a strutului sau a "lebedei galbene" autohtone si liberale doar pe lac, are consecinte negative majore asupra populatiei.

Insatisfactia extinsa si profunda fata de intregul aparat administrativ a pus stapanire pe fagarasenii tot mai nemultumiti de hotararile luate de catre alesii locali, cei care freaca pana lebedei pe lac, in speranta resuscitarii electoratului pierdut. O alta victima colaterala este si mass-media locala controlata de catre liberali. Presa galbena pare muta si surda fata de subiectele acute si grave cu care se confrunta alesii, dar si fata de nemultumirea, protestele sau comentariile fagarasenilor, pierzand astfel din credibilitate si implicit cititori sau telespectatori. Astfel ca, nu poti decat sa te decredibilizezi ca si "trust de presa" , din moment ce cititorii au la dispozitie si alte surse de informare prin conectarea la Internet. Se naste intrebarea fireasca : cine se mai uita in gura lor ?

Liderii locali au scos pe banda rulanta( sa nu zic chiar la imprimanta/xerox) statistici care abunda de succese si performanta, in care s-au spart norme, indicatorii anuali s-au dat peste cap, iar productivitatea si locurile de munca depasesc normele UE, iar agricultura si-a depasit planul cu 150%, mai ceva decat pe vremea colectivizarii. Eu le-as sugera alesilor locali sa se mai lase de bautura si barbiturice, sa revina cu picioarele pe pamant din euforia care i-a cuprins si sa vada situatia catastrofala in care ne-au adus. Tind sa cred ca realitatea de pe teren sau "la firul ierbii" este alta, fata de cea vazuta din fotoliul galben, iar la momentul oportun electoratul o sa isi schimbe preferintele.

Taina:
Alesii locali sunt afectati de amploarea promisiunilor electorale neonorate, de numirile neinspirate pe functii, iar edilului sef ii atarna de gat acuzatia de incompatibilitate facuta de catre ANI, ceea ce conduce inevitabil la asa-zisul "cantec al lebedei". Se spune ca lebada canta inainte sa moara !!!


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...