Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 16 august 2013

Zilele Cetatii Fagarasului - partea a doua

 Desi prima parte a zilei a fost mohorata si ploaia ameninta buna desfasurare a festivalului, vizitatorii si-au facut aparitia in numar mult mai mare decat la Turnirul Cetatilor. 

Mestesugarii ( care au cam lipsit anul acesta) si comerciantii care au platit Primariei Fagaras chirie pentru spatiul ocupat, spera sa isi recupereze banii investiti si sa plece chiar si cu un profit bunicel acasa, din vanzarea obiectelor expuse sau a bunatatilor comercializate.


In aceasta a doua zi de festival, chef Cezar a participat la show-ul culinar oferit de bucatarii fagaraseni, cei care ne-au incantat papilele gustative dar si imaginea imprimata pe retina cu tot felul de aranjamente culinare. Bineinteles ca premiul cel mare a fost adjudecat de marele maestru bucatar liberal, nimeni altul decat consilierul senatorial, Adrian Neag. 

Mie personal mi-a placut prezentarea de vinuri din curtea interioara, acolo unde vecinii nostri maghiari si-au desfacut produsele de vinificatie, in special celebrul vin de Tokaj.Organizatorii ne-au mai pregatit si o seara a muzicii populare, cu artisti autohtoni dar si cunoscutii interpreti
de muzica populara din Marmures, Lupu si Cornelia Rednic.Astazi am avut confirmarea ca fagarasenii fie nu stiu sa aplaude, fie nu-i intereseaza propaganda cu care prezentatoarea cerea aplauze pentru "oficialitatile liberale" si reclama facuta acestora.  Probabil ca prezentatoarea nici macar n-a sesizat ignoranta afisata de fagarseni sau penibilul situatiei. 

Poate ca sotii Lupu o sa reuseasca totusi sa rupa ropote de aplauze publicului fagarasean si sa incalzeasca atmosfera. 

2 comentarii :

  1. Multumesc pentru mentionare si poza , dar vreau inca o data sa te asigur ca pasiunea mea pentru gastronomie nu are nici in clin , nici in maneca cu politica, culoarea politica sau cloaca in care traim . Bancul serii de vineri : Manduc a aranjat sa ia Neag locul 1 ( sic )!!!
    In rest, zi-le , ca le zici bine !

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca faci politica precum mancare ..... cu fire de par sau alte d'astea... lasa-ne!!!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...