Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 26 august 2013

Transformarea Ecoterm in "Ecou-termic"

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

Cu ceva timp in urma s-a facut mare tam-tam la usa Primariei Fagaras, acolo unde cetatenii si-au strigat nemultumirea fata de taxa ilegala inventata de catre sefii Ecoterm cu acordul tacit al alesilor dinn Consiliul Local. Dupa cum se stie, a fost sesizata si institutia Avocatul Poporului, care s-a implicat in acest conflict deschis incercand sa solutioneze aceasta chestiune arzatoare pentru bietul contribuabil fagarasean, si unica in tara.

Cu toate ca primarul si edilii le-au inchis usa in nas cetatenilor care au vrut sa participe la sedinta in care se discuta situatia Ecoterm, fagarasenii si-au continuat demersul, astfel ca, edilii s-au vazut obligati sa consimta ilegalitatea. "Specialistii" din cadrul primariei si alesii locali au hotarat ca Ecotermul sa isi schimbe activitatea si sa se ocupe de ecoul creat cu ilegalitatile si minciunile termice pe care le-au elaborat pe banda rulanta. Astfel ca, de acum inainte societatea se va numi Ecoul-termic al liberalilor.

Ca sa nu starneasca confuzie, vor aduce cativa eschimosi pe post de specialisti, astfel incat minciunile edililor sa nu inghete in timp ce fac ecouri prin presa liberala.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...