Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 1 august 2013

Singurele locuri de munca in Fagaras : agent de paza

Dupa ultima statisca a Confederatiei Europeane a Serviciilor de Securitate Privata de la Bruxelles, numarul agentilor de paza din tara noastra este dublu fata de numarul de politisti. Realitatea acestei statistici se poate observa la tot pasul, romanul pazeste sau pandeste aproape orice, de la sedii de institutii, societati comerciale, copaci, banci, sine de cale ferata, capace de canalizare sau de WC, gropi de gunoi, toalete publice, parcuri, uzine si instalatii, pana la vilele sau masinile alesilor.

Din lipsa de locuri de munca, tineretul fara studii superioare sau parinti infiltrati in reteaua de partid, dar si pensionarii sau cei care se afla la o varsta critica, isi doresc cu disperare sa devina agenti de paza. Nu mai intru in detalii, nici nu mai fac sapaturi ca sa aflu cine sunt patronii acestor firme de paza, dar o intrebare ridica totusi semne de intrebare: pe langa Uzina de Produse Speciale si alte fabricute din fostul Combinat Chimic Fagaras, de ce este nevoie de o armata de agenti de paza care sa pazeasca orice? Ca doar nu suntem amenintati cu atacuri teroriste, nici bombe nucleare nu avem, dar nici Elvetia nu si-a mutat bancile si trezoreria la Fagaras!

Nu pot intelege niciodata de ce o primarie plateste o societate de securitate pentru a pazi diferite obiective fara sa fie si strategie, din moment ce sunt platiti cu atata generozitate jandarmii si politistii comunitari sau cum naiba se mai numesc si pierde vara astia!

Taina:
Am incercat sa identific si o locatie care nu este pazita de nimeni si EVRIKA, am gasit. La inceput m-am gandit ca poate cimitirele sunt obiective care nu atrag atentia hotilor...Da'de unde.. Chiar daca nimeni nu se inghesuie sa intre de buna voie aici, cate un doritor de ciubuc tot se mai gaseste si pe la cruci si obiectele din mental aferente..

 Pana la urma am gasit si locul in care nu este nevoie de agenti de paza. Este vorba despre sediile partidelor politice, ca nimeni nu se incumeta sa jefuiasca ceva de la jupanii talhariilor. Hot la hot nu-si scoate ochii!


Un comentariu :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...