Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 23 august 2013

Rocada primarilor n-a adus beneficii Fagarasului


Fotoliul de primar l-a facut pe “actualul” sa uite de toate incompetentele si jaful de care nu mai incapea pe timpul “ fostului” primar. Acuzatiile curgeau garla la adresa lui Barbuti, ba ca nu face nimic pentru fagaraseni, ba ca da contracte lui X, ba ca a angajat pe Y.


Daca stam stramb si judecam drept, ce mai conteaza toate aceste acuzatii acum cand situatia s-a inversat ? Cum s-a vazut “marioneta lui KKanescu”  cu degetele in borcanul cu miere, cum nu mai suporta critica si i se pare ca toata populatia asta nemultumita a Fagarasului este ostila si frustrata.


Mai pe romaneste, doar  fostul primar trebuia criticat, acum ca a ajuns el la putere si procedeaza exact la fel, ba chiar mai rau, sa nu cumva sa indrazneasca cineva sa-l critice pe el sau pe liberali, ca sar de ‘cur’ in sus trei metri. 


Mai au si cativa ciumpalaci bagatori de seama sau mai bine zis cotcodaci pe post de vuvuzele, care n-au alta treba decat sa ciripeasca pe toate forumurile "maretele realizari" ale penelistilor! Unde naiba vad ei relizari notabile, ca eu personal le-am cautat si nu le-am gasit ? Ca bordurile si strazile asfaltate cu chiu cu vai si doar pe portiuni minuscule, intra oricum in atributiile administratiei locale. Altceva, pe undeva, mai gasim ?Cum s-au schimbat edilii si gasca de mafihoti, cum s-a schimbat si procesul de impartire a functiilor, comisioanelor si firmelor care castiga lucrarile in municipiul nostru.  Eu astept cu interes momentul in care actualul primar nu va mai fi acuzatorul sau chiar complice al jafului si incompetentei  de care-l acuza pe fostul primar. Mda, dar asta ar insemna sa faca si denunturi  catre organele competente pentru ca altfel acuzatiile sale ar fi nefondate sau chiar mai rau, ale unui mincinos, nu-i asa ?Taina:
Exceptand portiunile miniscule care au fost asfaltate, dar generos incadrate de borduri liberale, eu nu vad decat trotuare stricate si cu risc ridicat de accidentare. Mai ales daca circuli noaptea si cu un paharel de spritz la bord sau daca dama care te insoteste are pantof cui. Sa nu mai amintesc de strada 1 Decembrie. Cea care sta neasfaltata de peste un an de zile…

Acuma, ce mai pot sa zic? E plin Fagarasul de borduri kilometrice, de fier forjat pe la toate colturile, locuri de parcare cu plata, astfel ca, traim intr-un oras imbacsit si stramtorat ca un furnicar. Traiasca tirania liberala si colectorul de taxe Harsovescu, hip-hip hurra!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...