Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 14 august 2013

Profi a deschis un nou magazin in Fagaras

Reteaua de magzine tip discount Profi si-a facut astazi inaugurarea si la Fagaras, primul magazin detinut de retailer in oras.


Amplasat intotdeauna in centrul aglomerarilor urbane, magazinul Profi - situat chiar langa piata de zarzavaturi din centrul orasului- vine in intampinarea clientilor cu un raport calitate/pret bun, astfel incat sa multumeasca o paleta diversificata de clienti.


Profi comercializeaza produse alimentare, de menaj si igiena intr-o gama sortimentala diversificata. Ca la orice deschidere, lume multa si pestrita, imbranceli si coada la uleiul din oferta, mai ceva ca pe vremea lui Ceausescu. Din curiozitate, m-am prezentat si eu la inaugurarea magazinui si am facut si cateva poze pentru cititorii care n-au avut timp sa participe la acest eveniment.


Un magazin curat, in centru, cu preturi normale si la care se ajunge foarte usor. Pretul promotional la ulei a fost de 2.99 lei, dar si coada pe masura. Era necesar un astfel de supermarket care sa deserveasca clientii care isi fac aprovizionarea din piata, cat si celor fara masina, astfel ca nu mai sunt nevoiti sa apeleze la un taxi pentru a ajunge la supermarketurile din capatul orasului.
Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...