Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 27 august 2013

Primaria Fagaras mai "executa" o familie nevoiasa

Reprezentantii Primariei Fagaras nu mai au de gand sa acorde clementa chiriasilor rau-platnici, punand in aplicare hotararea de evacuare silita. Dupa ce au deschis un proces contra chiriasilor care n-au mai platit de ani buni suma datorata, Primaria Fagaras a avut castig de cauza punand astfel in aplicare ordinul judecatoresc.

Astfel ca, vinerea trecuta, executorul judecatoresc si-a facut aparitia la usa familiei Lazar, care locuieste in cladirea fostei garnizoane militare cunoscuta si sub numele de "Manutanta", pe care a evacuat-o fara drept de apel. Acum circa o luna de zile, a mai fost evacuata o familie din aceeasi locatie, ceea ce ne adevereste faptul ca reprezentantii primariei au inceput vanatoarea chiriasilor cu datorii mari. Se pare ca datoria lui Lazar Pamfil depasea suma totala de 4000 de lei, din care 1800 de lei chirie, penalizari 1200 lei, la care se adauga si plata "portarelului" care se ridica la 700 de lei.

Pe langa aceasta familie nevoiasa care a fost executata silit se mai afla si alte familii care au intrat in vizorul autoritatilor si care vor avea aceiasi soarta, in cazul in care nu vor incerca sa isi plateasca datoriile. Situatia este cu atat mai dramatica cu cat in joc sunt si copiii, astfel ca, familiile evacuate risca sa ramana fara odrasle in cazul in care nu au unde sa-i adaposteasca. Protectia Copilului poate interveni in situatie de urgenta in astfel de cazuri.

Cei ameninati cu evacuarea silita se apara sustinand ca nu au locuri de munca si traiesc din alocatia copiilor. Este un cerc vicios din care nu prea exista scapare. Cu exceptia cazului in care mai intervine cate un cetatean inimos care sa le plateasca datoriile....

Taina:
Desi sunt in stare de orice ca sa mai obtina un ban la bugetul secatuit al municipiului, de data aceasta tind sa le dau dreptate reprezentatilor primariei, care i-au pasuit pe chiriasi o perioada mare de timp, avand astfel posibilitatea sa isi achite datoriile. 


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...