Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 19 august 2013

N-ai inteles nimic desi faci politica de multa vreme

Atunci cand am scris despre incompatibilitatea primarului n-am vrut sa crucific, dar nici sa fac un martir din el in lupta cu ANI. Nici pe viceprimar sau ceilalti consilieri cu bube in cap n-am vrut sa-i pun la stalpul infamiei, desi meritau cu varf si indesat. Am aratat doar cum stau lucrurile, o situatie in care se incalca flagrant legea. 

Daca se intampla, ca jurnalist (amator) de investigatii sa descopar ilegalitati, le aduc la cunostinta cititorilor mei. Eu cel putin imi informez cititorii spre deosebire de presa liberala. Este dreptul lor sa stie pe cine au ales, cine-i reprezinta si mai ales ce fapte au savarsit. Eu nu ascund gunoiul sub pres si arat doar metalul galben lucitor de la gat. Daca se aplica legea, iar cel despre care am scris are de suferit, este o dovada de normalitate. 

Ce ma intriga pe mine cel mai tare este cerbicia cu care se agata de posturi toti acesti "guru" ai politicii fagarasene, de paraca i-ar fi fatat mamele lor direct in functii si cu carnetul de partid in fasa. Sau poate ca barza galbena sau cocostarcul rosu aduc bebelusii cu carnetele de partid in trusou, cine stie?

N-am nimic personal cu nimeni, o mai spun inca o data. Faptul ca semnalez ce se intampla in urbea noastra si  ilegalitatile comise de autoritati, ca-i trag de maneca pe alesii care ne incalca drepturile, este un act de normalitate in lumea civilizata.

Taina:
In condintii normale, am fi putut conversa ca niste parteneri de discutii. Dar de unde atata amicitie la acesti rasfatati ai sortii ? La nasul si ambitiile lor, nu se poate ajunge. Ca vezi dom' le, politrucii si corul laudatorilor lor, au functii si afaceri si cunostinte multe, ei sunt "specialisti" si nu accepta critica sau sfatul meltenilor. Pe fondul problemei, primarul si camarila,sunt doar niste tineri dezorientati care au participat pe post de marionete la teatrul de papusi denumit Primaria Fagaras.

Sincer, ma incearca un sentiment de mila fata de toti aceia care nu inteleg nimic din tot ceea ce se intampla in jurul lor. Cand vor reveni cu picioarele pe pamant si isi vor scoate capul din nori, o sa fie prea tarziu si tot nedumeriti o sa ramana. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...