Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 1 august 2013

Mesaj pentru "cineva"

Mai prietene, sau sa-ti spun mai degraba "mai draga", cum plastic se exprima tatucul vostru Ilici, te sfatuiesc sa nu ma mai musti de partea dorsala, fiindca in curand plec in concediu si vreau sa inot lejer in mare fara urmele dintilor tai.

Ma gandesc ca ai o mie si una de probleme de rezolvat, mai ales in cadrul administratiei locale, asa ca ar fi bine sa nu mai susotesti pe la urechile baronilor tot felul de nerozii si sa ma "parasti" ca va fac viata grea. Puneti-va capul la contributie si umarul la treaba, lasati gargara si rezolvati problemele stringente ale orasului. 

Stiu si ca altele sunt preocuparile voastre : cat se da acolo, cat dincolo, cum se imparte, cine sa primeasca mai mult, cine vegheaza asupra talhariilor voastre si va monitorizeaza atent, sau daca se face  vreun raport,Doamne fereste....ca va leaga.  O fi greu, salariul mic, stres maxim. E greu s-o freci aiurea, sa ai timp si de combinatii. Da, stiu. Nu esti tu de vina, asa te-a creat sistemul. Tu ai fost un baiat bun, dar na, ce sa-i faci? Tentatia-i prea mare....

Taina:
Sper sa-ti gasesti toate explicatiile atunci cand va veni momentul. Caci, dragul meu, se apropie timpul. Eu tac...dar timpul nu-l putem opri si ceasul ticaie: tic-tac,tic-tac!

2 comentarii :

  1. Sandule lasa-te de bancuri, ca si asa te mananca falimentul cat de curand!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sper ca toata slehta de politruci sa se lase de bancuri, ca intreg Fagarasul este in faliment.

    PS: Nu stiu cine este "Sandu" ...dar nici ca ma intereseaza.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...