Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 28 august 2013

Inactivitatea alesilor locali din Fagaras

Alesii locali s-au obisnuit sa se ascunda in spatele scutului pe care-l formeaza partidele care i-au si propulsat in aceste functii. In speta, consilierii municipali dar si cei judeteni sau parlamentarii din Tara Fagarasului considera ca listele pe care au fost alesi sunt un fel de scut anti-injuraturi, care-i protejeaza de furia si nemultumirea alegatorilor. La umbra acestei umbrele sau scut de protectie contra alegatorilor nemultumiti si tot mai vocali, se ascund si primarul si viceprimarul urbei, care joaca rolul papusilor Muppets sau Lolek si Bolek, pe scena teatrului de papusi denumit: Primaria Fagaras.

Toti acesti alesi locali nu au intocmit rapoarte de activitate dupa un an de zile de cand au fost alesi in functii, ceea ce ne conduce la gandul ca : fie au fost in concediu prelungit de 1 an de zile sau de ..maternitate , fie au fost INACTIVI si si-au incasat doar retributia. Normal ar fi fost sa ne arate si noua cetatenilor ce fel de munca au depus in folosul comunitatii si pentru ce-i platim ! Ca somnul de voie trebuie sa si-l faca acasa si pe banii lor, nu pe cei ai contribuabililor fagaraseni.

Trebuie sa le reamintesc consilierilor locali ca din punct de vedere legal, sunt direct raspunzatori pentru hotararile luate in Consiliul Local, voate sau nu. Pe langa toate acestea trebuie sa-si asume esecul administrativ prin hotararile de cumetrie si deciziile luate in miniparlamentul local, contra intereselor populatiei.
As aminti doar hulita "taxa pe teava" si tarifele enorme impuse cetatenilor la cadura, apa-canal sau salubritate, ori mentinerea directorilor contestati de populatie si/sau cercetati penal. ( Cazul directorului Marian de la Salco Serv a fost lasat in coada de peste, desi este CERCETAT PENAL!. se tergiverseaza toata ancheta pana uita populatia ..)Dar in PNL este o cutuma impamantenita chiar de Crin KaKarau,  sa-ti impui toti infractorii in posturi de conducere...

Atata timp cat tu, ca si consilier, ai posibilitatea legala de a lua cuvantul, de a promova o initiativa legislativa in CL, de a vota sau nu hotararile luate de primar, de a activa in niste comisii de specialitate unde de asemenea iti poti exprima parerea, nu te poti ascunde dupa umbrela de partid si sa raspunzi doar acestor comenzi politice. Nu uitati, ca ati ajuns acolo datorita alegatorilor, pe care ati JURAT sa-i reprezentati cat mai bine!!!

Taina:
Din pacate nu avem consilieri locali INDEPENDENTI care ar fi putut sa se opuna acestor initiative miselesti luate de catre gasca partidelor care compun CL. 

Revenind la rapoartele de activitate, afirm ca iti trebuie un soric gros in loc de obraz si o mare doza de nesimtire, ca sa incasezi o retributie pentru taiat frunze la caini, fara ca sa infaptuiesti nimic concludent pentru cetatenii care ti-au dat votul, intocmind un simplu formular ca un fel de decont in fata fagarasenilor.

Un comentariu :

  1. Dezinformarea cu rea intentie unde se incadreaza?
    Faptul ca primaria cu reavointa nu publica rapoartele depuse e o alta problema.

    P.S. raportul se intocmeste pentru anul calendaristic nu pentru un an de activitate

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...