Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 13 august 2013

Fagarasul, municipiul dominat de interlopi si politruci

Municipiul Fagaras, este in aparenta un coltisor de rai, asezat la poalele muntilor Fagaras si strabatut de raul Olt, un mic burg montan cu peisaje sublime si o panorama de invidiat. In realitate, este taramul celor care sfideaza legea si bunul simt al democratiei. Incepand cu politrucii incapabili si subordonati baronilor judeteni, cei care sfideaza populatia fagaraseana cu actiunile si hotararile aiuristice luate in CL, pana la bandele de interlopi de talie internationala, citati de toata mass-media din tara.

In prim planul ruinarii Fagarasului au fost politrucii care au sevit interesele politicienilor din Bucuresti, cei care au orchestrat distrugerea Combinatului Chimic Fagaras, lasand mii de oameni fara locuri de munca si astfel condamnandu-i la saracie sau drumul bejeniei prin strainatate. Profitand de debandada si haosul creat, si-au facut simtita prezenta in viata urbei copiii fostilor nomenclaturisti, fie in viata politica, ocupand functii in administratia locala sau institutiile subordonate si partidele care ne conduc urbea, fie in viata sociala, prin apartenenta la grupari mafiote.

Unii dintre interlopii arestati de DIICOT au activat chiar si in randul partidelor politice locale, avand si relatii de afaceri cu administrasia publica locala sau alesii locali. Ca vorba aceea " o mana spala pe alta" iar " cioara la cioara nu-si scoate ochii", caci fara sprijin si spate asigurat nu aveau sansa de izbanda, nici interlopii, dar nici politicienii. Si uite asa, interlopii si-au facut nestingheriti de cap facand trafic de arme, droguri, trafic de persoane, santaj si taxe de protectie, iar de partea cealalta, copiii politrucilor si-au vazut nestingheriti de ruinarea Fagarsului prin devalizarea CCh Fagaras, contracte cu firmele de casa ale partidului si alte comisioane din tot felul de lucrari, cu sau fara licitatie.

Pe mine ma nedumereste lipsa de reactie a fagarasenilor, cei care sufera de pe urma faptelor acestor posibili infractori din politica locala dar si a interlopilor amintiti. Le reamintesc cititorilor acestui website, ca primarul este declarat INCOMPATIBIL de catre ANI, adica NU este INTEGRU -definitia din DEX ne spune ca NU este cinstit, onest, corect - viceprimarul are dosar penal pentru vatamare corporala asupra unui minor( pe cand detinea o sala de internet cafe l-a batut cu bestialitate pe B.A) iar lista cu consilierii cu bube in cap poate continua.  Fostii directori impusi la CCh Fagaras, cei care au distrus aceasta fabrica si au contribuit la pusculita de partid, ii regasim pe lista de consilieri locali sau chiar senator si consilier senatorial. as aminti aici pe : Bardasuc, Sava , Motoc, Carje, dar si Grapa sau Neag. Astia sunt oamenii care ne reprezinta...

Taina:
In concluzie, atat alesilor locali dar si interlopilor nu le-a pasta nici cat negru sub unghie de lege. Au trait mereu cu gandul ca sunt mai presus de lege si parintii sau partidele la care au aderat o sa-i apere la infinit. Numai ca ulciorul nu merge de multe ori la apa, ne spune un alt proverb romanesc.

PS: De data aceasta, dupa umila mea parere, cred ca nici primarul nu o sa scape de legea incompabilitatii, care chiar daca o sa se modifice la presiunea politica a USL, NU O SA FIE RETROACTIVA. 

Concluzie : In viata politica sau sociala din Fagaras intra cine vrea, dar mai iese cine poate....

2 comentarii :

  1. De ce atâta șlefuire in exprimare pentru un atac atât de dur?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai concret, ca nu prea inteleg aluzia. Am enumerat si numele unor personaj, am descris situatia reala cu care se confrunta comunitatea noastra, strict si la obiect. Atac dur, la ce ? La situatiua creata de interlopi in cardasie cu politicienii corupti?

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...