Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 12 august 2013

Fagarasul abunda in festivaluri si trambite USL-iste, dar locurile de munca lipsesc cu desavarsire

Cand politica administrativa a urbei nostre devine deficitara, atunci se apeleaza la strategii. Cea mai ieftina dintre toate este cresterea taxelor si impozitelor aplicate veniturilor populatiei, dar si organizarea multiplelor festivaluri si trambite USL-iste care sa sporeasca rapid venitul in buzunarul alesilor, ca doar nu credeati ca intra suma reala la bugetul local.


Intr-un Fagaras plin de festivaluri, cosmetizat cu activitati cultural-artistice care mai de care mai cu sclipici, poti sa cauti cu lupa un loc de munca ca tot nu gasesti, dar e bine ca ne distram cu surle si trambite. Apropos, poate se gandeste primarul si vicele sa angajeze ceva someri pe post de bufoni( ca asa ne cred liberalii care ne conduc destinele)  truveri-cantareti sau suflatori in trambite, ca de cetate nu ducem lipsa....Conform ofertelor centralizate la punctul de lucru de la Fagaras al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM), doar doua posturi de lucrator comercial ( vanzatoare) erau disponibile in urbea noastra.

Ca asta se cauta, vazatori de gogosi - de parca nu suntem satui de gogosile turnate cu nesimtire de Guvern si politicienii locali- sau covrigari care sa sufle in gaura de la covrig. Pana acum se cautau agenti de paza, ca deh, sunt multi boscheti si boltari/borduri pe post de ronduri de flori de la firma de casa a liberalilor Crispadin de pazit in Fagaras.

Taina:
Vom mai vedea cresteri de preturi si impozite, dupa cum anunta ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea: "nu poţi avea impozite din est si cheltuieli din vest". Dar venituri din est si preturi/ taxe/ impozite din vest , putem avea?  Daca guvernantii faceau acest anunt in campanie, astazi nu se mai aflau la guvernare. Las' ca-i fain asa ! De ce sa nu avem salarii ca in vest ? 

PS:  Intr-un Fagaras inundat de spectacole si festivaluri, ti-e aproape interzis sa vorbesti despre locurile de munca.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...