Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 16 august 2013

Al doilea mandat al liberalilor in Fagaras, se concretizeaza doar prin promisiuni neonorate

A mai trecut un an din cel de-al doilea mandat obtinut de catre liberali in Fagaras, majoritate obtinuta pe fondul nemultumirii fagarasenilor fata de controversatul lider PSD-ist, Mihaita Popa, cel care a rupt organizatia in doua si s-a impus cu toata forta ca si contracandidat al actualului primar liberal. O contributie importanta la inscaunarea liberalilor l-a jucat si mass-media - printre care as aminti cu modestie si acest website- care l-au atacat continuu in campanie pe Mihaita, pana la anihilarea si scoaterea lui din joc.

Echipa de juniori care a cucerit administratia locala a facut o serie de propuneri POPULISTE in campanie, sustinand ca vor creste nivelul de trai al fagarasenilor, de confort si stabilitate, noi locuri de munca si etc. Ca sa n-o mai lungesc, promisiuni desarte si nerespectate.

Promisiuni :

1.  Infrastructura in toate cartierele din Fagaras. Actualmente, strazile arata jalnic, pe trotuare mergi mai rau ca pe aratura, dar avem borduri inalte pe unele stradute adiacente. Odata cu apropierea Zilelor Cetatii s-a trecut si la modernizarea trotuarului din centru, care a fost pavat si arata bine. Catedrala amplasata chiar in buricul targului, a fost lasata de izbeliste. La ce ne trebuie trotuare? Ca alesii nu merg la Sf Biserica si nici pe jos nu circula.

2. Locuri de munca. Pentru votantii fagaraseni, nu, pentru acolitii si laudatorii din campanie, da.  Au fost impusi directorii si adjunctii din camarila liberala in toate posturile din institutiile de stat. Au fost recompensati tradatorii din alte partide( cazul Tisca- recompensat cu un post de director la Ecoterm, dar si ceilalti fosti consilieri PSD, Dragos Vichente, L. Cupu, dar si cei care au schimbat tabara si-au salvat locurile de directori : Marian, Manta, etc)

3. Rezolvarea problemei cainilor comunitari. Au dat o HCL prin care sa infometeze bietele animale. Rezultat = ZERO.

4. Modernizarea stadionului. L-au cumparat pe o suma astronomica si ne-au indatorat pe mai multi ani, in loc sa-l ia gratis de la CCh Fagaras. Rezultatul = balarii si paragina.

5. Reabilitarea parcurilor sau a strandului. Dezinteres total.

Lista ar putea continua, dar ma opresc aici....

Sa le acordam si o bila alba, pentru proiectul "Centrului pentru persoane varstnice" care se pare ca se va infiinta in curand. Datorita faptului ca n-au gasit investitori privati, Primaria s-a vazut obligata sa preia acest proiect...

Taina
Raspuns pentru "Preș-e-dintele" mass-mediei liberale sau marele guru al Fagarasului

Mai prietene liberal, ma intereseaza spre zero afirmatia ta si faptul ca ma monitorizezi sau nu. Se pare ca voi liberalii sunteti invatati doar sa sifonati banii publici, sa obtineti anumite foloase si functii, atat pentru voi,cat si pentru sotii, amante sau rude. Cum nu va mai canta in struna cineva, incepeti sa intrati in fibrilatii. Doar Ceausescu mai avea acest cult al odelor. Cel putin odiosul mai si facea ceva pentru popor. 

De sfaturi si acuze nejustificate, n-am nevoie stimate guru. Pe mine nu ma plateste baronul tau local, n-am o armata de slugi in subordine platite din bani publici sau alte manelisme liberale.Tin sa te informez ca n-am primit nici o para chioara de la nimeni pentru articole, asa cum nici VOI LIBERALII nu mi-ati dat nici macar o bere sau multumiri ca v-am ajutat in plina campanie, atunci cand il infieram pe dusmanul vostru de moarte, Mihaita. 

Cand o sa faca si primarul sau PNL-ul ceva laudabil si fara sa-i fie in atributii, sa ma anunti si pe mine ca sa scriu un articol. Pana atunci: MUCLES !

Asa ca te rog respectuos sa-ti masori cuvintele si sa-i acuzi pe cei pe care ai reusit sa-i manevrezi sau platesti pentru diferite "servicii", nu pe mine. 

Pana una alta, sa auzim de bine si sa ne vedem fiecare barna din ochi.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...