Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 19 august 2013

Accidente pe banda rulanta pe drumurile din Tara Fagarasului

Drumurile care strabat Tara Fagarasului parca sunt blestemate. Nu exista saptamana sa nu se semnaleze accidente pe aceste tronsoane de drumuri.

Doua accidente grave au avut loc pe DN 1, intre Vladeni si iesirea din Codlea. In primul accident semnalat, a fost vorba despre un tir care s-a rasturnat in curba mortii, la iesirea din Codlea, acolo unde de-a lungul timpului si-au pierdut viata mai multi oameni. Soferul autotrenului a intrat in parapeti reusind sa rastoarne autovehicului. Politistii sositi la fata locului au sustinut ca accidentul s-a produs datorita oboselii (se pare ca soferul a adormit la volan) si neatentiei in trafic.


Al doilea accident a avut loc la iesirea din Vladeni spre Persani, in curba in care exista un pod. Tot din cauza oboselii, soferul a parasit carosabilul si s-a rasturnat cu masina in garla cu stuf de langa podet. Nu exista date despre starea pacientilor.


Un alt accident grav a avut loc ieri, pe soseaua ce duce spre Hurez. Trei tineri teribilisti care au consumat si bauturi alcoolice au fost grav accidentati. Conducatorul autoturismului marca Opel, care consumase si el bauturi alcoolice, crezandu-se la cursele de formula 1, a pierdut controlul volanului reusind sa rastoarne bolidul cu rotile in sus. Din pacate, cel mai tanar dintre pasageri si-a pierdut viata (19 ani) iar cel de-al doilea pasager a fost internat la Spitalul Judetean din Brasov. Conducatorul autoturismului este cercetat pentru conducerea autoturismului sub influenta bauturilor alcoolice pe drumurile publice, vatamare corporala si ucidere din culpa. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...