Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 22 august 2013

22 august 2013. O zi obisnuita. Ma intreb daca si astazi va fi aglomeratie pe soselele orasului. Ieri, din cauza lucrarilor pe trotuarul de langa sensul giratoriu, nervii erau intinsi la maxim iar claxoanele masinilor asurzeau trecatorii si localnicii. Ca deh, un autobuz s-a decis sa opreasca exact in sensul giratoriu blocand circulatia.
Nu caut scuze soferului dar unde ar fi putut opri daca locul destinat autobuzului din fata 'big-ului' era blocat de cateva masini? Nu caut scuze nici 'desteptilor' care s-au gandit ca fac bine parcand intr-un loc unde numai autobuzele pot opri. Dar de cand cu parcarile astea cu plata toata lumea incearca sa isi lase masina pe undeva, fara sa plateasca desigur, iar asta duce la blocaje si toate cele aferente lor.

Ma repet probabil dar cine a mai auzit de locuri de parcare DOAR cu plata?! Pe unde te invarti trebuie sa scoti banutzul.
Traficul in ziua de 21 august a fost destul de haotic la orele amiezii. Sa vedem ce va fi azi. Ma inarmez cu rabdare (daca mai am de unde) si ies....la lupta! Mai intai insa... o pauza de cafea.

(Sara pe Deal)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...