Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 5 iulie 2013

Un inalt prelat condamna politicianismul si regimul draconic impus de UE

ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, a rostit luni o predică curajoasă la Mănăstirea Putna, pin care a condamnat cu vehemenţă Uniunea Europeană şi politicianismul de la Bucureşti.

Rău era în timpul regimului comunist ateu. Mai rău în timpul acestui regim, Uniunea Europeană.

"Există acest plan diabolic: sub pretextul că caută resurse de energie verde [gaze de sist] şi nu-ştiu-ce și trebuie să sfredelească pământul la adâncimi mari, otrăvind apele, izvoarele lăsate de Dumnezeu, pentru totdeauna. O crimă. O crimă! Un plan economic diabolic. Rugăciune la Dumnezeu ca să-i oprească din răutatea lor!"

Aceste cuvinte sunt dure, dar faptele lor sunt diabolice! Copiii sunt ameninţaţi, li se distrug simţămintele morale. Mintea se distruge prin aparatele la care privesc şi citesc, cum ştiţi prea bine, mai bine decât mine. Toate – fapte care sunt crime!

Totul se otrăveşte, şi apa, și alimentele, şi, mai ales, sufletele noastre. Sub protecţia legii parlamentare [este trecut] şi păcatul pe care Dumnezeu l-a pedepsit cu foc şi pucioasă în Sodoma, păcatul sodomiei. Lumea se înmulţeşte prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Aşa a rânduit Dumnezeu. Citim în Sfânta Scriptură, în Vechiul Testament, că Dumnezeu, văzând că nu e bine ca omul să fie singur, i-a făcut un tovarăș de viaţă: o femeie! Nu i-a făcut un bărbat! Dar când diavolul pune gheara pe sufletul omului, îi întunecă mintea şi se petrece ceea ce se petrece. Sursa : (Razboi intru Cuvant).

Să avem credinţa neclintită că ei se vor risipi, și noi trebuie să rămânem tari în credinţa noastră, fără să-i urâm. Fără să-i urâm! Nu, nu-i urâm, ci le dorim întoarcere la calea cea adevărată. La credinţa în Dumnezeu.(Sara pe Deal)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...