Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 5 iulie 2013

S-a deschis sezonul de vanatoare al coruptilor si incompatibililor

Nu prea stiu ce li s-a pus politrucilor in mancare sau bautura, dar de la o vreme au inceput sa se sfasie intre ei ca animalele de prada. Semn ca lupta pentru suprematie este acerba, iar vantul schimbarii bate din pupa( acum ar fi culmea sa ma mai acuze contestatarii mei si de basism).

De bine, de rau, s-a mai ridicat si cota puscariabililor. Ca prea erau pline numa cu boschetari. De la un timp incoace mai gssesti si cate un parlamentar, cum e Catalin Voicu, un Gigi Becali, si sa speram ca nu-s singurii. Poate ca o sa le mai urmeze si Fenechiu si altii, oameni care au ce sa-i invete pe puscariasii de zi cu zi. Cum sa faci un ban gramada, cum sa scrii o carte, daca ne luam dupa modelul Adrian Năstase care a predat un pic si la "bulau". Dar pe mine ma intereseaza stadiul in care se afla dosarul lui Aristotel Cancescu si Klaus Johannis, in legatura cu situatia de INCOMPATIBILITATE, ca si ei fac parte din AGA Apa Canal Sibiu. In sfarsit! Vom vedea cum se desfasoara ancheta si ce nume noi mai apar. Cam acesta este startul sezonului de vanatoare deschis de catre "vanatorii" DNA asupra lighioanelor corupte aflate prin hatzisurile padurilor patriei.

Redau si comunicatul ANI cu privire la dosarul IOHANNIS KLAUS-WERNER si Aristotel Adrian Cancescu.

"În urma evaluărilor efectuate, s-a constatat faptul că IOHANNIS KLAUS-WERNER se află în stare de incompatibilitate, întrucât deține, simultan, atât funcția de Primar al Municipiului Sibiu, cât și calitatea de reprezentant al Municipiului Sibiu în Adunarea Generală a Acționarilor în cadrul S.C. APĂ CANAL S.A. Sibiu (începând cu 30.04.2009 și până în prezent) și S.C. PIEȚE S.A. (începând cu 05.08.2010 și până în prezent), încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. f) din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, cu modificările şi completările ulterioare."

"În urma evaluărilor efectuate, s-a constatat faptul că ARISTOTEL ADRIAN CĂNCESCU se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 29.05.2009, întrucât deține, simultan, atât funcția de Președinte al Consiliului Județean Brașov, cât și calitatea de reprezentant al Județului Brașov în Adunarea Generală a Acționarilor în cadrul S.C. APĂ CANAL S.A. Sibiu, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. f) din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, cu modificările şi completările ulterioare."


Taina:
Si cand ma gandesc ca pe langa Sorin Manduc, primarul (PNL-ist)in functie, a mai fost gasita incompatibila si d-na Judele, consiliera locala din partea PNL, intind sa cred ca vanatorii au cam prins in catare iepurii galbeni din PNL. Oare o sa mai scoata din tolba si alte "animale politice" acuzate de frauda sau incompatibilitate? Nu de alta, dar mai sunt niste baieti prin Fagaras care au devalizat niste societati care apartineau patrimoniului. Iar unul mai tzafnos l-a atacat atat pe Ponta cat si pe Dragnea, iar asta s-ar putea sa-l coste.....


2 comentarii :

 1. Cred ca sti si tu foarte bine ca este o dezinformare si ca ANI a facut acest lucru pentru denigrare. Daca lumea ar citi legea asa cum trebuie (nu cum se doreste) ar fi totul ok. se stie clar ca cei din jud. brasov si sibiu nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu bucurestiul si asta e motivul pentru care s-a ajuns la aceasta dezinformare. te las sa citesti clar aceasta lege si daca ai nelamuriri te rog sa postezi iar eu o sa raspund. sunt doua legi care se bat cap in cap dar in cazul acestora nu se aplica. se va demonstra ca sunt compatibili. inca ceva... 99% din primarii si viceprimarii din aceasta tara sunt in aceeasi situatie, inclusiv scripcaru. te rog sa te documentezi si eventual sa revii cu completarile de rigoare. P.S. Cum naiba credeti ca astia au inteles corect legea cand ei nu stiu ca Fagarasul e in Jud. brasov si nu sibiu. :) Bafta.

  RăspundețiȘtergere
 2. Hello D.D.! :) I was wondering where you were... To be honest, I was waiting for your comments...
  You work in the media so you very well know that I have to write about "hot" and interesting issues in order to keep my readers interested.
  It seems the leading party have upset our "sailor" and I think that this time things will not go very well.
  Say hello to the "puppet" and explain that my articles are not personal!
  :) I wish you all the best!

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...