Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 31 iulie 2013

Rahat pe bat. Edilii care au cunostinta de ilegalitati si nu sesizeaza organele abilitate, sunt complici.

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare! Este o interpretare arbitrara a evenimentelor, unele fictive, iar altele de-a dreptul improbabile. Orice asemanare cu persoane reale este un adevarat compliment pentru noi. 

Oricine se simte lezat de continutul editorial al acestui website este indemnat sa se impace cu situatia, in caz ca nu stie de gluma.

Rahat pe bat sau pocnet de bici liberal. Stiu, suna nasol, dar asta este adevarul gol-golut. Personajele care intra in componenta CL, cei care au jurat sa lupte pentru binele cetateanului, dar fac tocmai invers, adica, voteaza pentru interesele personale si ale partidului, sunt tupeisti fara margini si penali.

Edilii care au cunostinta de ilegalitati si nu sesizeaza organele abilitate, in viziunea mea sunt COMPLICI. In frunte cu primarul, cel care nu vede padurea de pe versantii Fagarasului  din cauza copacilor. Daca dansul este preocupat doar sa mentina un scandal continuu generat de Ecoterm si fagarasenii nemultumiti de taxele ilegale, inseamna ca are ceva de ascuns si apara interesele de partid, nu pe ale fagarasenilor.

Intr-un demers greu de calificat juridic si de neregasit in alte localitati din tara, dupa umila mea parere, miroase chiar a fapta penala decizia consilierilor de a suprataxa cetatenii si a motiva o taxa ilegala fara contract intre cele doua parti. Efortul primarului a fost doar acela de a se ascunde in spatele usilor, lasand fagarasenii cu ochii in soare, fara posibilitatea de a lua parte la discutiile la care au participat si reprezentantii Avocatul Poporului, cei care ne apara pe noi de ilegalitatile comise de catre alesi. Se pare insa, ca alesii nu au parghiile necesare pentru a impune si acestei institutii sa raspunda afirmativ la sugestia PeNaLilor  sau aliantei USL,  la ilegalitatile pe care le-au comis si pe care incearca sa le ascunda. Deh, alta instanta, alta culoare, nu ca subordonatii din Fagaras, cei care au dat decizii favorabile pe banda rulanta societatii Ecoterm, desi stiau bine ca este un ABUZ. Inamovibilitatea judecatorilor, bat-o vina...

Domnul primar si consilierii, daca au cunostinta de acte ilegale ar face bine sa coopereze cu organele abilitate si sa sesizeze neregulile.  Sa spuna clar si raspicat care sunt neregulile si ilegalitatile comise, daca sunt cu adevarat si exista astfel de fapte, indiferent ca este vorba despre Primarie, Spital, Piata, Salco Serv, Apa Canal Sibiu sau ECOTERM. Stiu, suna cam aiurea, sa se autodenunte cei care au facut ilegalitati.

 Este ca si cum un hot ar merge la Politie si ar vrea sa se autodenunte, sa se caiasca si sa spuna ca regreta. Mai mult, sa dea si o lista cu numele complicilor sau cu cei pe care i-a uns in astfel de functii. Deh, chestie de mentalitate, verticalitate si credinta, de cei sapte ani de acasa.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...