Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 19 iulie 2013

Radiografia primarului din Făgăraș

      După ce ANI s-a pus cu tunurile pe Sorin C-tin Manduc declarându-l incompatibil, au început să-l radiografieze mai atent și concitadinii noștri, cei care au fost înșelați în așteptări de echipa actualului primar. Am fost chiar surprins să constat că au început oamenii să vocifereze, să-i bată obrazul și chiar să conteste vehement modul său de lucru sau deciziile aberante pe care le ia, de când a trecut în neființă mentorul și îndrumătorul liberalilor.
 
Înclin să cred că acest personaj este cel mai slab primar pe care l-a avut Făgărașul, pentru simplu motiv că este doar o marionetă, un executat de ordine, care n-a avut, nu are și nici nu o să aibă sânge în instalație sau ouă, că să ia decizii singur. O fi el blajin și supus baronului județean, dar astea nu sunt calitățile pe care trebuie să le aibă un primar de municipiu. Când l-au atact cei de la ziar că nu prea este școlit și a rămas corigent, m-am simțit dator să mă erijez în apărătorul lui și să susțin că nu are nici o importantă cum a încheiat studiile din moment ce a fost ales pentru a doua oară în funcție. Dar asta nu înseamnă că l-am votat în 2008 sau 2012, deci nu pot fi acuzat că sunt un susținător al acestuia.
 
Pe lângă gafa colosală cu trantitul ușilor în nas celor care au vrut să ia parte la o ședința de interes public ce viza ilegalitățile și taxa impusă de Ecoterm, dă dovadă și de incompetență și proastă administrare alături de consilieri, prin risipirea bugetului local pe lucrări și firme constructoare care nu-și fac treba, de parcă nu ne ajungea că plătim cu vârf și îndesat prostia și dorința de înavuțire a aleșilor în legătură cu stadionul. Dacă v-ați lăsat păcăliți cu atâta ușurință și ați cheltuit banii aiurea, acum scoateți voi frumușel suma din propriul buzunar sau dați-va demisa.
 
Cei mai galbeni la față și înfocați susținători ai edilului, precum și dependenții de lucrări și comisioane grase, or  să comenteze că până la urma-urmei toți politrucii fură. Așa, și ? Trebuie să-l susținem să facă numai măgarii ?
 
Taină: 
Primarul trebuie contestat nu doar pentru că a luat decizii proaste sau a fost părtaș la anumite combinații și risipirea bugetului prin buzunarele mafioților galbeni, ci pentru faptul că este laș, moale, lipsit de viziune și chiar obtuz în anumite situații.
 
 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...